1. Home
  2. /
  3. Software
  4. /
  5. Netflix permite descărcarea filmelor pe smartphone și tabletă

Software Big Sale - Up to 62% OFF

Netflix permite descărcarea filmelor pe smartphone și tabletă

Netflix a introdus posibilitatea vizionării offline de filme și seriale și va permite utilizatorilor să descarce show-ul preferat.

Conform anunțului companiei, pentru a urmări seriale și filme offline prin aplicația Netflix tot ce trebuie să faceți este să actualizați aplicația și butonul de „download” va apărea lângă butonul „play”. Puteți, de asemenea, selecta și calitatea video-ului descărcat (standard sau high quality). 

În cazul în care nu sunt văzute, clipurile descărcate vor dispărea în maxim şapte zile din dispozitivul utilizatorului. Unele vor sta doar 48 de ore. Acest aspect depinde şi el de cine este furnizorul conţinutului respectiv.

Deocamdată nu se pot descărca decât un număr limitat de filme și seriale originale, dar pe viitor colecția se va extinde, a anunțat compania.

Pentru a descărca titluri de la Netflix pe smartphone sau tabletă, veți avea nevoie de:

Bitdefender - Tough on threats, light on your system.

NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale, dar în unele articole sunt inserate linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertisements, but affiliate links are inserted in some articles. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Share

Citește și...