Acasă Diverse Netflix este disponibil și în România

Netflix este disponibil și în România

10
NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Cel mai cunoscut serviciu de video on-demand (filme la cerere, transmise online) din lume, Netflix, este de acum disponibil și în România, planurile tarifare fiind între 7,99 și 11,99 euro/lună, informează hotnews.ro.


Netflix a anunțat miercuri cea mai mare expansiune din istoria sa, urmând să intre în alte 130 de țări, pe lângă cele peste 70 în care era deja. Serviciul are 74 milioane de utilizatori. Veniturile companiei au fost anul trecut de 5,5 miliarde dolari, iar profitul, de peste 220 milioane dolari.
Netflix Există trei planuri tarifare, în funcție de calitatea conținutului, de numărul de ecrane pe care poți urmări simultan și de numărul de seriale disponibile. Prima luna este gratuită.Trebuie spus că serialele foarte populare nu se vor regăsi în oferta Netflix în țările unde compania nu deține dreptul de distribuție asupra lor. Netflix promite însă că va încerca să le achiziționeze în cât mai multe locuri.