Acasă Licențe Gratuite MiniTool Partition Wizard Professional Edition 12.6 – Licență gratuită

MiniTool Partition Wizard Professional Edition 12.6 – Licență gratuită

778
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

MiniTool Partition Wizard Professional Edition este un program complet și avansat ce te ajută să gestionezi partițiile de pe hard disk-ul calculatorului tău.

Printre caracteristicile importante ale acestui program se numără şi posibilitatea de a redimensiona şi muta partițiile, de a extinde o partiție, de a o repartiționa, uni şi împărți o partiție şi de a mări spațiul pe partiția de sistem. 
 
Mai multe informații despre acest program obțineți accesând aici sau aici. Pentru a obține programul (ultima versiune) cu licență valabilă până la data de 01.10.2022, instalați MiniTool Partition Wizard Professional Edition 12.6 de aici, apoi activați versiunea completă utilizând codul de activare de mai jos:

FDEFCC-26290C-66A9A9-CFCAE8

MiniTool Partition Wizard Professional Edition 12.6 - Licență gratuită
MiniTool Partition Wizard Professional Edition 12.6 - Licență gratuită