Acasă IT News Ministerul Educației din Israel a ales Mondly ca instrument de învățare pentru...

Ministerul Educației din Israel a ales Mondly ca instrument de învățare pentru peste 20.000 de elevi israelieni

167
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Anul 2021 a adus schimbări majore în tehnologie, iar aplicația Mondly, dezvoltată de compania brașoveană deținută de Alexandru Iliescu, a atins rezultate record în metaverse. La doar câteva zile de la lansarea pe Meta Quest, cea mai nouă platformă Meta pentru realitatea virtuală, Mondly VR a ajuns pe locul 1 în topul Meta Quest pe educație. Accentul pe inovație și produsele unice în educație au transformat faimoasa aplicație de învățat limbi străine în cea mai atractivă soluție pentru cei care vor să învețe explorând un alt univers.

„Implicarea noastră continuă în dezvoltarea VR (realitatea virtuală – n. red.) și în metodologiile de învățare susținute de știință ne permite să facem muncă de pionierat pentru educație și dezvoltarea personală. Doar inovând putem schimba modul în care învățarea limbilor străine este percepută în întreaga lume. De aceea credem în eficiența VR-ului și suntem încântați că putem contribui cu Mondly VR la construirea metaversului lui Mark Zuckerberg”, explică Alexandru Iliescu, CEO și co-fondator la Mondly.

Explorarea noilor tehnologii este parte din cultura Mondly, care anul trecut a oferit tuturor angajaților casca VR Meta Quest 2 pentru a putea ține ședințe în VR și a experimenta noi lumi  împreună.

Locul 2 mondial în topul aplicațiilor de învățat limbi străine

Potrivit Sensor Tower, principala sursă de informații de piață și măsurători de performanță în ecosistemul de aplicații mobile, Mondly este acum pe locul 2 mondial în topul aplicațiilor de învățat limbi străine. Peste 90 de milioane de oameni din toată lumea învață limbi străine cu cea mai de succes aplicație dezvoltată în România, la Brașov, cu o echipă de doar 40 de persoane. Dacă unii dintre noi pot doar visa la astfel de realizări, brașovenii de la Mondly nu se opresc aici și își propun ca până la finalul deceniului să aibă un miliard de utilizatori în toată lumea.

Citeşte şi: Mondly Languages Premium – 50% reducere (abonament 12 luni, 1 limbă)

Premiul Președintelui la WITSA 2021

Tot anul trecut, Mondly a câștigat Chairman’s Award la WITSA Global ICT Excellence Awards 2021, cel mai prestigios dintre toate premiile WITSA. WITSA este cea mai mare asociație în comunitatea IT&C din toată lumea, cu membri din peste 80 de țări și un istoric de peste 20 de ani în selectarea celor mai puternice inovații tehnologice la nivel global.

Ministerul Educației din Israel a ales Mondly ca instrument de învățare pentru peste 20.000 de elevi israelieni

Punând la dispoziția oamenilor 41 de limbi străine și 33 de limbi materne, Mondly creează una dintre cele mai avansate aplicații educaționale din lume care deservește oameni, companii și instituții de stat de pe tot globul. Printre acestea se numără și Ministerul Educației din Israel, care a ales Mondly ca instrument de învățare pentru peste 20.000 de elevi israelieni.

Mondly Languages Premium (1 an / 1 limbă) – 50% Reducere

Un alt upgrade major care vine în întâmpinarea companiilor este noul modul cu peste 300 de lecții de limbă specializate pentru comunicarea de business. Ideale pentru echipele internaționale și nu numai, noile cursuri dezvoltate de specialiștii Mondly te învață limbajul specific din departamente precum marketing, HR, servicii pentru clienți sau vânzări.

Echipa s-a extins cu colegi din Ungaria, Italia, Estonia, Elveția, Turcia, Azerbaidjan și Mexic

Dacă până acum echipa Mondly a fost 100% românească, anul acesta și-a extins granițele și a mai făcut un pas spre viitorul muncii în format hibrid. Colegi din opt țări – România, Ungaria, Italia, Estonia, Elveția, Turcia, Azerbaidjan și Mexic – lucrează acum împreună la cea mai inovativă aplicație de învățat limbi străine din lume.

Cu toate acestea, Mondly își continuă implicarea și în comunitatea locală. Încă de la lansare, Mondly a investit în educație și sănătate – cei mai importanți piloni pentru evoluția spre un viitor mai bun în România. Anul acesta a pus bazele unui parteneriat cu Teach for România pentru a sprijini învățarea limbilor străine în școli și a contribuit la proiecte de facilitare a accesului la medicină pentru persoane din mediile defavorizate. 

SURSA