Microsoft va lansa prima actualizare majoră Windows 10 la începutul lunii noiembrie

Windows 10 Fall Update, denumită Threshold 2, este planificată pentru prima săptămână a lunii noiembrie și va conține multe dintre îmbunătățirile deja văzute în construcțiile programului Windows Insider. Printre acestea se numără multe dintre cele care erau programate inițial pentru lansarea din iulie, dar care, dintr-un motiv sau altul, au fost amânate. 

Windows 10 Threshold 2Trecerea la modelul software-as-a-service, adoptat pentru cel mai recent sistem de operare, înseamnă că oricine face upgrade la Windows 10 va primi aceasta nouă versiune a Windows, informează theinquirer.net, citat de smartnews.ro

A existat la un moment dat o versiune out-of-the-box, iar această actualizare va fi considerată un pachet de servicii. Acum însă, Threshold 2 va deveni Windows 10 și toate celelalte versiuni vor inceta să existe. 

Mai mult, dacă vă aflați deja pe Windows 10, nu va trebui să faceți nimic, sistemul actualizându-se automat. 

Principalele modificări încep cu activarea. Începând cu această ediție, dacă aveți un Product Key neutilizat pentru Windows 7 sau Windows 8, vă va permite să instalați Windows 10 prin download, ca instalare curată. Înainte, trebuia instalată și activată ediția pentru care a aplicat Key și făcut upgrade-ul incremental. 

Cortana va avea o integrare locală mai bună, inclusiv capacitatea de a comanda un taxi Uber. Integrarea mai stransă cu Skype va reflecta o mișcare similara în Office 2016. 

Edge va fi reglat, deși va rămâne un element de sine stătător deocamdată, iar extensiile vor trebui să aștepte o viitoare actualizare (în 2016). Există, de asemenea, un instrument Media Creation mai bun și unele reglaje estetice, cum ar fi barele de titluri colorate pentru aplicații.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.