1. Home
  2. /
  3. IT News
  4. /
  5. Microsoft: Pirații nu vor primi Windows 10 gratuit

Microsoft: Pirații nu vor primi Windows 10 gratuit

Declarații, intenționate sau nu, care au fost lansate de către oficialii Microsoft în ultimele săptămâni, au creat mai multe confuzii în rândul utilizatorilor de Windows care intenționau să facă upgrade la Windows 10, crezând că noul sistem de operare ar putea fi oferit gratuit chiar și în cazul copiilor non-originale Windows 7 și 8.1.

Terry Myerson, șef al diviziei pentru Windows la Microsoft, lămurește într-un final că Windows 10 nu va fi oferit gratuit pentru pirați, subliniind că, în cazul în care copia de Windows 10 nu va fi autentică, vor fi afișate mesaje clare pe desktop până când va fi cumpărată o licență.


Vor fi oferte speciale pentru pirați 


OK, deci Windows 10 nu va fi gratuit pentru pirați. Dar asta nu înseamnă că va fi sfârșitul lumii, spune Microsoft. Pirații care vor să devină legitimi vor avea parte de oferte speciale, deși deocamdată nu sunt furnizate și alte detalii. 

Partea bună a lucrurilor 

Așa cum se menționează și pe pagina oficială Windows 10, cei care vin, în primul an, cu licență validă de pe Windows 7 sau Windows 8.1 vor avea parte de update-uri și suport la Windows 10 pentru întreaga perioadă cât acel computer funcționează.
DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *