Acasă IT News Microsoft oprește de astăzi suportul pentru Windows 8 și versiunile vechi de...

Microsoft oprește de astăzi suportul pentru Windows 8 și versiunile vechi de Internet Explorer

6
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
12 ianuarie 2016 este o zi destul de mare pentru Microsoft, nu numai pentru că unele produse noi ar putea fi lansate chiar de astăzi (printre care și Windows 10 Mobile), dar și a faptului că atât pentru Windows 8 cât și pentru versiunile mai vechi de Internet Explorer, gigantul software din Redmond va lansa astăzi oficial ultimele patch-uri.


suportul pentru Windows 8 După data de astăzi nu vor mai exista update-uri și suport tehnic pentru cei care utilizează sistemul de operare Windows 8 și toate versiunile browserului Internet Explorer, cu excepția versiunii cu numărul 11. 


Utilizatorii sunt sfătuiți, dacă nu au făcut-o până acum, să treacă la o versiune superioară a sistemului de operare (8.1 sau 10) și să folosească un alt browser (Google Chrome, Mozilla Firefox sau Opera), dacă IE 11 nu este pe placul lor. 


Pentru utilizatorii Windows 7, browserul Internet Explorer 11 poate fi descărcat gratuit de aici.