1. Home
  2. /
  3. Online
  4. /
  5. Microsoft lansează tableta Real Madrid Edition

Microsoft lansează tableta Real Madrid Edition

Parteneriatul Microsoft cu clubul de fotbal Real Madrid continuă cu o tabletă ediție specială, care poate fi cumpărată de către cei care trăiesc în Spania la prețuri destul de mici.
 
De menționat că această tabletă vine cu Windows 8.1, este personalizată cu trei modele diferite ce reprezintă clubul de fotbal, are un ecran de 8,9 inch și suport pentru tastatură detașabilă.

Prețul este destul de atrăgător (165 euro) și veți primi și abonament de 1 an de zile pentru Office 365, ca parte a pachetului.

Cei care doresc să-și personalizeze tableta în plus și cu numele lor trebuie să plătească 249 de euro (versiunea cu tastatură), dar deoarece aceasta o ediție specială Real Madrid, se așteaptă ca fanii echipei să profite din plin de această ofertă.


Tableta vine cu caracteristici de top: Procesor Intel® Atom™ Z3735F Quad Core, rezoluție 1920 x 1200 px Full HD, 32 GB spațiu de stocare, 2 GB de RAM, o camera de 5 megapixeli, un jack de 3,5 mm pentru căști, microUSB și porturi microSD și sistem de operare Windows 8.1.

 
DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *