1. Home
  2. /
  3. IT News
  4. /
  5. Microsoft a lansat primul UPDATE major la Windows 10

Microsoft a lansat primul UPDATE major la Windows 10

Primul update major de Windows 10 este disponibil pentru calculatoare personale și pentru tablete, a anunțat joi compania Microsoft.


Printre îmbunătățirile aduse se numără scurtarea timpului de boot, acceptarea unui instrument de scris pentru Cortana Notebook, precum și sincronizarea dintre Microsoft Edge și Facebook.

Pe de altă parte, “acest update aduce îmbunătățiri suplimentare în aplicațiile de Mail, Calendar, Photos, Groove, Xbox, Store, OneNote, Solitaire”, subliniază Microsoft. Prin acest update, Windows 10 începe și implementarea pentru XBOX One “și, în curând, și pentru telefoanele mobile selecționate”, afirmă comunicatul Microsoft.

UPDATE major la Windows 10Primul update major pentru Windows 10 aduce și alte facilități, dar unele dintre ele sunt disponibile numai în anumite țări. De exemplu, Cortana va permite rezervarea unui autoturism al Uber și localizarea acestuia, dar numai în SUA. Tot în SUA, Cortana va informa posesorul calculatorului despre existența unor cupoane de reducere la anumite magazine care vând online.

Utilizatorii care folosesc deja Windows 10 vor primi acest update major în conformitate cu setările din Windows Update.

Utilizatorii care au rămas la Windows 7 sau Windows 8.1 pot trece gratuit la Windows 10, iar update-ul din noiembrie 2015 va fi parte integrantă din Windows 10.

DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *