1. Home
  2. /
  3. Microsoft a finalizat Windows 10

Microsoft a finalizat Windows 10

Potrivit dezvăluirilor făcute de surse apropiate companiei, Microsoft a încheiat pregătirile pentru evenimentul de lansare Windows 10 programat să aibă loc peste doar câteva zile, selectând build-ul cu numărul 10240 pentru a fi livrat producătorilor OEM ca versiune RTM oficială.


Etapa RTM (Release To Manufacturing) semnalează faptul că sistemul de operare a ajuns la forma finală de prezentare şi nu va mai primi modificări importante până la evenimentul oficial de lansare. Totuşi, asta nu înseamnă că Microsoft a terminat lucrul la Windows 10, ci doar că sistemul de operare a fost adus la un nivel de funcţionare suficient de bun pentru debutul oficial.

Astfel, în urma evenimentului de lansare programat pentru 29 iulie, Microsoft va oferi Windows 10 mai întâi celor aproximativ 5 milioane de utilizatori înrolaţi în programul de testare Windows Insider. Dacă în această primă fază nu sunt raportate probleme majore, Microsoft va da undă verde pentru livrarea sistemului Windows 10 partenerilor OEM şi apoi publicului larg, cei din urmă putând face upgrade la Windows 10 în urma unui download de aproximativ 3GB livrat prin serviciul Windows Update.


Sursa: Go4it
DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *