Microsoft explică cum va decurge lansarea Windows 10

Toată lumea știe deja că Windows 10 va fi lansat pe 29 iulie, dar Microsoft a dezvăluit că sistemul de operare nu va fi disponibil pentru toți utilizatorii de Windows 7 sau Windows 8 (8.1) în aceeași zi ci va fi oferit prin upgrade-uri în valuri pentru a evita supraîncărcarea serverelor.

 

Astfel, primii care vor intra gratuit în posesia Windows 10 Final vor fi cei înscriși deja în programul Windows Insider, care depășește acum 5 milioane de membri. Deși aceștia vor avea întâietate pe 29 iulie, este posibil ca o parte dintre ei să primească buildul final și după acesată dată. Cei înscriși pentru upgrade vor primi acces la noul sistem de operare după terminarea livrării către “Insideri”, putând să dureze de la câteva zile la câteva săptămâni. 

Versiunea RTM va pleca cât de curând către integratori, pentru a avea timp să livreze sisteme cu Windows 10 până la finalul acestei veri. Microsoft asigură utilizatorii că va activa upgrade-urile pentru utilizatori doar atunci când aceștia au hardware-ul necesar pentru a putea rula acest sistem de operare.

Windows 10 va ajunge pe rafturile magazinelor (pachetul retail, în format fizic) în jurul datei de 29 iulie. 


Hint

Document Microsoft “Află ce ediție Windows 10 ți se potrivește cel mai bine”Descarcă imaginile ISO oficiale cu noul build Windows 10:


Windows 10 build 10162 x64
Windows 10 build 10162 x86

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.