Media playerul Winamp se reîntoarce în 2019

Aplicația Winamp promite să vă aducă muzica, podcast-urile și serviciile streaming într-o singură locație. În 2019, Winamp și-ar putea retrăi zilele de glorie. 

Media playerul Winamp se reîntoarce în 2019
Media playerul, în varstă de 21 de ani, se pare că va reveni anul viitor ca aplicația mobilă audio care aduce toată muzica dvs., podcast-urile și serviciile streaming într-un singur loc, a raportat TechCrunch, citat de smartnews.ro. Știrea vine prin intermediul CEO Radionomy, Alexandre Saboundijan – Radionomy a cumpărat media playerul în 2014 de la AOL – care a declarat: 

“Va fi o versiune complet nouă anul viitor, cu moștenirea Winamp, însă cu o experiență mai completă de ascultare. Puteți asculta MP3-urile pe care le aveți acasă, însă puteți asculta și în cloud, podcast-uri sau transmisiuni radio, într-un playlist pe care probabil l-ați construit”. 

Noua versiune va fi disponibilă pentru iOS și Android. Winamp deja are o aplicație Android, însă noua versiune promite să fie o experiență diferită. Există, de asemenea, o nouă aplicație pentru desktop, Winamp 6, plănuită pentru anul viitor. 

Deși media playerul a scăzut în popularitate, TechCrunch raportează că încă există 100 milioane utilizatori lunari, cei mai mulți din afara SUA. 

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.