Lupul de pe Wall Street vine în România pe 18 noiembrie 2014

Pe 18 noiembrie 2014 ai ocazia să înveți de la cel ce a fost supranumit “Lupul de pe Wall Street” – Jordan Belfort, tehnici de negociere, influențare și persuasiune. Evenimentul va avea loc la Rin Grand Hotel, iar cei care organizează acest eveniment sunt Extreme Training.

Am avut ocazia cu toții să vedem povestea lui Jordan Belfort, transpusă în filmul “The Wolf of Wall Street” în interpretarea lui Leonardo di Caprio iar regia semnată de Martin Scorsese. În film ne-a fost redată povestea broker-ului care a făcut istorie la începutul anilor ’90, în unul dintre cele mai mari scandaluri legate de bursă, și care ajunsese la câștiguri de 1 milion de dolari pe săptămână.


Bazându-se pe experiența de atunci, Jordan Belfort a găsit o cale de a utiliza, în mod etic, calitățile care i-au adus succesul în anii de glorie. Acesta a dezvoltat sistemul Straight Line Persuasion (Negociere-Influiențare-Persuasiune) de mai bine de 20 de ani, sistem care se aplică în multe domenii: imobiliare, asigurări, vânzări online, retail, marketing…etc. Acest concept este gândit astfel încât să adune forțele necesare pentru a genera succes în orice business, asigurând tehnicile specifice necesare pentru a construi, gestiona, promova și crește în mod eficient compania la cel mai înalt nivel, fără a încălca nicio etică.

Dacă nu dorești să ratezi evenimentul business al anului, mai ai posibilitatea să achiziționezi un bilet și să înveți cum să aplici acest program, conceput de Jordan Belfort, în afacerea ta. 

Programul evenimentului îl poți consulta aici.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.