Acasă Licențe Gratuite Ashampoo Home Designer Pro 3 – Licență gratuită

Ashampoo Home Designer Pro 3 – Licență gratuită

11
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Ashampoo Home Designer este un instrument de calitate profesională la îndemîna tuturor conceput pentru crearea planurilor de case în format 3D. Programul vă permite să experimentați diverse ipostaze ale casei pe care o doriți înainte să cheltuiți vreun ban pe materiale sau pe servicii. 

Cu Ashampoo Home Designer aveți posibilitatea de a vedea camerele din exterior dar și din interior din orice unghi vă ajută să evitați cheltuielile legate de eventualele greșeli de proiectare – e ca și cum ai fi acolo, în casă,  și asta e cu totul altceva decât să vezi niste schițe făcute pe hârtie.

Descoperiți ce vă place și ce nu și încercați diferite idei folosind Ashampoo Home Designer Pro 3.Descărcați de aici versiunea gratuită (promoție Computer Bild). Promoția este limitată.