Acasă Diverse Laptopurile ASUS – reduceri de preț de până la 60%

Laptopurile ASUS – reduceri de preț de până la 60%

80
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Toamna nu este numai anotimpul recoltelor, ci şi a reducerilor, așa că acum poţi beneficia de super-ofertele derulate de eMAG pentru laptopurile ASUS. Vei găsi peste 400 de laptopuri din toate familiile, pentru toate buzunarele și care acoperă orice nevoi imaginabile în materie de computing.

Laptopurile ASUS – reduceri de preț de până la 60%

Reducerile oferite pentru laptopurile din promoție sunt de până la 60%. Laptopurile vizate de campanie fac parte din familiile Home, Business, Gaming, Ultraportabil și 2in1, iar echiparea lor este foarte variată, procesoarele urcând în gamă până la cele mai recente modele de Intel Core™ i9 sau AMD Ryzen™ 9. De asemenea, din punct de vedere al memoriei, ai la dispoziție 24 de modele (la reducere) cu minim 16 GB de RAM.

Cel mai bun discount (60%) se aplică pentru cinci modele ultraportabile din gama ExpertBook, excelente pentru activități de tip business, navigare pe web și redare multimedia.

Pentru gameri, discount-urile sunt de până la 52%.

Dă un clic pe link-ul de mai jos și vei putea naviga în vasta ofertă, selectând cu ușurință categoriile și specificațiile pe care le dorești.

VEZI OFERTA ONLINE

NOTĂ: Articolul conţine linkuri de afiliere.