Acasă Diverse Laptopul 2 in 1, PC-ul momentului

Laptopul 2 in 1, PC-ul momentului

25
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Sistemele 2 în 1 reprezintă cea mai nouă categorie de dispozitive versatile, conectate și sigure. Îmbinând performanța unui laptop cu flexibilitatea unei tablete, sunt ideale pentru orice situație, la birou sau acasă.

Indiferent de activitatea pe care o desfășori, laptopul 2 în 1 este cel mai modern dispozitiv din acest moment. De ce să alegi când poți avea un laptop și o tabletă în același dispozitiv?

Dispozitivele 2 în 1 au o performanță de două ori mai mare comparativ cu un PC vechi de 4 ani. De asemenea, oferă o autonomie dublă față de dispozitivele de până acum, ceea ce înseamnă peste 8 ore de video HD cu o singură încărcare.

Având la bază procesoarele Intel Core M sau cea de-a cincea generație a gamei Intel Core, dispozitivele 2 în 1 sunt cu 50% mai ușoare și oferă o performanță grafică de 7 ori mai mare față de laptopurile vechi de patru ani. De asemenea, sunt de 7,6 ori mai rapide.

Procesoarele Intel Core M, construite pe 14nm, permit crearea de dispozitive ultra-rapide și performante, cu dimensiuni mici și greutate mică. În plus aduc cele mai noi tehnologii precum Intel RealSense, True Key, prin care parolele tradiționale dispar, PC-urile fiind mai sigure. Nu lipsesc aplicațiile inovatoare care permit utilizatorului să-și transforme chipul într-un avatar.

Experiența de utilizare este îmbogățită datorită celor mai noi tehnologii care vor fi integrate în dispozitivele 2 în 1. Una dintre acestea este True Key, care elimină parolele scrise. Cu ajutorul tehnologiei, dispozitivul va memora chipul utilizatorului, iar o simplă privire în cameră îi va oferi acces total. O altă tehnologie revoluționară este Intel RealSense, cu ajutorul căreia dispozitivul poate scana 3D, iar utilizatorul să controleze obiectele de pe ecran cu ajutorul gesturilor.

Pentru a recunoaște ușor un dispozitiv 2 în 1, ce trebuie să știi este că este definit prin:
  • Ecran de la 10.1 inchi în sus
  • Sistem de operare Windows
  • Tastatură lipită sau atașabilă
Producătorii oferă și în România o gamă variată de produse 2 în 1, pentru toate gusturile și posibilitățile.

Cea mai variată gamă de dispozitive 2 în 1 și la cele mai bune prețuri sunt oferite de Altex.ro.