Acasă Licențe Gratuite Laplink PCmover Express – Licență gratuită

Laplink PCmover Express – Licență gratuită

21
NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Laplink PCmover este un program care migrează programele, fișierele și setările de pe un PC pe altul, inclusiv cu trecere de la un sistem de operare la altul.

Nu trebuie decât să instalați PCmover atât pe calculatorul vechi cât și pe cel nou și începeți! PCmover va determina care programe, fișiere și setări vor fi mutate, iar când transferul este complet, noul dumneavoastră calculator va avea personalitatea și funcționalitatea vechiului PC plus toate programele sale preinstalate*


PCmover poate migra PC-ul folosind rețeaua, cablu USB Laplink, cablu paralel Laplink, Windows Easy Transfer Cable, sau orice mediu care poate fi citit de către ambele PC-uri. Dacă PC-ul are mai mulți utilizatori, PCmover vă oferă opțiunea de a migra unul sau mai mulți utilizatori odată. Informațiile de securitate referitoare la proprietarul fișierelor și controlul accesului sunt păstrate pentru fiecare fișier.

Laplink PCmover
Pentru a descărca gratuit acest program (versiunea Express), accesați aici (clic pe butonul „Download now” de pe pagină). Manualul de utilizare poate fi descărcat de aici.

*Notă: Folosind versiunea Express nu veți putea transfera și aplicațiile.