Laplink PCmover Express – Licență gratuită

Laplink PCmover este un program care migrează programele, fișierele și setările de pe un PC pe altul, inclusiv cu trecere de la un sistem de operare la altul.

Nu trebuie decât să instalați PCmover atât pe calculatorul vechi cât și pe cel nou și începeți! PCmover va determina care programe, fișiere și setări vor fi mutate, iar când transferul este complet, noul dumneavoastră calculator va avea personalitatea și funcționalitatea vechiului PC plus toate programele sale preinstalate*


PCmover poate migra PC-ul folosind rețeaua, cablu USB Laplink, cablu paralel Laplink, Windows Easy Transfer Cable, sau orice mediu care poate fi citit de către ambele PC-uri. Dacă PC-ul are mai mulți utilizatori, PCmover vă oferă opțiunea de a migra unul sau mai mulți utilizatori odată. Informațiile de securitate referitoare la proprietarul fișierelor și controlul accesului sunt păstrate pentru fiecare fișier.

Laplink PCmover
Pentru a descărca gratuit acest program (versiunea Express), accesați aici (clic pe butonul “Download now” de pe pagină). Manualul de utilizare poate fi descărcat de aici.

*Notă: Folosind versiunea Express nu veți putea transfera și aplicațiile. 

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.