Kerish Doctor 2019 – Licență gratuită 1 an de zile

Kerish Doctor este o soluție integrată pentru administrarea computerelor care utilizează cele mai bune tehnologii în domeniu. Datorită sistemului său unic, Kerish Doctor previne în timp real căderile Windows și remediază în siguranță erorile registrelor.

Aplicația curăță la intervale regulate sistemul dvs. pentru a elimina “gunoiul” digital acumulat și crește eficiența computerului în cel mai optim mod posibil. Kerish Doctor protejează computerul dvs. de malware și posibilele vulnerabilități ce pot apărea, și monitorizează setările computerului importante în ceea ce privește securitatea.

Sistemul inteligent de actualizare actualizează cu promptitudine baza de date a aplicațiilor care sunt în permanență îmbunătățite de experții din spatele acestui program. 

Pentru a primi o licență gratuită Kerish Doctor 2019 pentru 1 an (licența va fi valabilă până pe data de 11 aprilie 2020), urmați pașii de mai jos:

1. Accesați pagina promoței și dați clic pe “DOWNLOAD KERISH DOCTOR 2019 NOW”.

2. Completați formularul existent pe pagină, apoi dați clic pe butonul “GIVE IT TO ME NOW”.

3. Veți primi un nume de conectare (SharewareOnSale) și cheia de licență pentru a putea activa programul.

4. Descărcați Kerish Doctor 2019, instalați software – ul și activați-l cu datele de înregistrare primite (About > Activate the license key).

Promoția este valabilă până pe data de 25 martie 2019 (ora 10:00 – ora României).

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL:
elefant.ro%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.