Acasă Security Kaspersky VPN Secure Connection – transparență și noi dispozitive și locații conectate

Kaspersky VPN Secure Connection – transparență și noi dispozitive și locații conectate

133
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Kaspersky a îmbunătățit și extins lista de funcții disponibile pentru utilizatorii Kaspersky VPN Secure Connection. Actualizările cheie includ apariția locațiilor-orașe, precum și posibilitatea de a conecta un serviciu Kaspersky VPN la un router de acasă sau la alte dispozitive conectate. Mai mult, Kaspersky VPN Secure Connection are acum o pagină dedicată de transparență și securitate care explică modul în care serviciul colectează și procesează datele personale în cazul solicitărilor autorităților de aplicare a legii și ale guvernelor.


Kaspersky VPN Secure Connection - transparență și noi dispozitive și locații conectate

În 2021, munca la distanță sau în sistem hibrid continuă în întreaga lume, mulți angajați alegând să lucreze parțial de acasă. În același timp, utilizatorii acordă acum mai multă atenție la ceea ce se întâmplă cu datele lor online și caută să le protejeze. Toate acestea au dus la popularitatea tot mai mare a serviciilor VPN, care sunt acum utilizate pentru protecția datelor sensibile de la job și pentru asigurarea confidențialității personale online.

Noi locații-orașe și extinderea listei de regiuni disponibile

Cu actualizarea recentă, utilizatorii se pot conecta și la locații-orașe, nu doar la regiuni. Acum 20 de orașe la nivel global sunt disponibile pentru conectare. Locațiile orașelor funcționează în prezent pe dispozitivele Android™, iOS™ și Mac®. Funcția pentru Windows® va deveni disponibilă la începutul anului viitor. În total, utilizatorii se pot conecta la peste 70 de locații din 54 de regiuni.

În primul rând, acest lucru va crește nivelul de confidențialitate, deoarece există o opțiune de a varia locația fără a schimba țara. În plus, acest lucru va îmbunătăți fiabilitatea conexiunii și performanța serviciului – utilizatorii vor putea selecta un alt grup de servere dacă, din anumite motive, cel optim nu le mai este potrivit.

Posibilitatea de a conecta routere și alte dispozitive la Kaspersky VPN Secure Connection

Kaspersky VPN Secure Connection - transparență și noi dispozitive și locații conectateConsumatorii își pot proteja rețeaua Wi-Fi de acasă, conectând routere prin Kaspersky VPN Secure Connection. Această caracteristică este disponibilă și pentru orice dispozitiv care acceptă un client OpenVPN® încorporat sau standard. Dacă un utilizator conectează un router la Kaspersky VPN Secure Connection, toate dispozitivele conectate la acest router vor fi protejate.

În plus, utilizatorii au posibilitatea de a conecta dispozitive și sisteme de operare (OS) prin OpenVPN la Kaspersky VPN Secure Connection care nu sunt suportate, în prezent, direct de produs. Acestea includ, printre altele, Linux®, Chromebook™, FireTV și AndroidTV.

Această funcție este disponibilă pentru utilizatorii premium.

Pagina de transparență și securitate VPN

Kaspersky VPN Secure Connection are acum propria pagină de transparență și securitate, care explică modul în care serviciul colectează și procesează datele personale ale utilizatorilor în cazul solicitărilor autorităților de aplicare a legii sau ale guvernelor. Această pagină ar trebui să acopere cele mai importante întrebări pe tema confidențialității. Mai multe detalii pot fi găsite aici.

Lista extinsă a serviciilor de streaming disponibile

HBO Max a fost acum adăugat la pachetul larg de platforme de streaming disponibile acceptate de Kaspersky VPN Secure Connection. Lista completă a serviciilor de streaming include Netflix, HBO Max, Disney +, Amazon Prime Video, BBC iPlayer și Hulu.

„Vedem că, în prezent, consumatorii monitorizează mai conștient și mai atent cu cine împărtășesc informații și cum sunt stocate și procesate datele lor. Oamenii învață cum să creeze un mediu mai sigur pentru ei înșiși și există o cerere mare pentru mai multă confidențialitate digitală. Potrivit sondajului Kaspersky, 65% dintre utilizatorii de internet sunt îngrijorați de riscul ca datele personale să fie furate online. Pentru cei îngrijorați de securitatea și confidențialitatea lor, un VPN este un serviciu necesar. Asigurați-vă că utilizați instrumente fiabile cu o modalitate de siguranță și transparentă de procesare a datelor”, spune Marina Titova, Vicepreședinte, Consumer Product Marketing la Kaspersky.

1Informații suplimentare sunt disponibile și în Politica generală de confidențialitate pentru software-ul Kaspersky și în acordurile de utilizare Kaspersky VPN.

2Locațiile orașe pentru iOS sunt acum în etapele finale de dezvoltare și vor deveni disponibile pentru utilizatorii Kaspersky VPN Secure Connection în câteva săptămâni.

3Kaspersky VPN Secure Connection acceptă în prezent conținut local Netflix pentru Marea Britanie, SUA, Germania și Japonia.

Despre Kaspersky

Kaspersky este o companie globală de securitate cibernetică fondată în 1997. Informațiile vaste despre amenințările cibernetice și experiența în securitate IT deținute de Kaspersky se materializează în mod constant în soluții de securitate și servicii inovatoare pentru a proteja companiile, infrastructura critică, autoritățile guvernamentale și utilizatorii individuali din toată lumea. Portofoliul vast al companiei include protecție endpoint de top și mai multe soluții specializate de securitate și servicii, pentru a combate amenințările digitale tot mai complexe. Peste 400 de milioane de utilizatori individuali sunt protejați de tehnologiile Kaspersky, precum și 250.000 de companii client, pe care le ajutăm să protejeze ce e mai important pentru ele. Pentru mai multe informații, vizitați www.kaspersky.com (www.kaspersky.ro)