Acasă Diverse Kaspersky Security for Virtualization Agentless consolidează securitatea VMware NSX pentru protecția centrelor...

Kaspersky Security for Virtualization Agentless consolidează securitatea VMware NSX pentru protecția centrelor de date

4
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Kaspersky Lab a lansat o nouă versiune a soluției de securitate pentru medii virtuale, Kaspersky Security for Virtualization Agentless. Realizată pentru a asigura protecție pentru centrele de date virtuale construite cu VMware vSphere® și VMware NSX®, această soluție oferă o protecție avansată pentru dispozitive și rețele virtuale, aproape fără niciun impact asupra resurselor platformei virtuale.

Cu ajutorul VMware NSX și al noii soluții Kaspersky Security for Virtualization Agentless, clienții pot găsi un echilibru între performanță și protecție, într-un centru de date virtual, având în vederea impactul minim asupra resurselor. Protecția anti-malware pentru medii virtuale permite ca operațiunile de scanare a fișierelor să fie transferate de pe un dispozitiv virtual individual pe un altul dedicat (VM), pentru o mai mare eficiență și un impact mai mic asupra funcționării sistemului.

Caracteristicile integrate în VMware sunt acum consolidate cu securitatea soluției Kaspersky Security for Virtualization, cum ar fi protecție anti-malware, rețea virtuală IDS/IPS și îmbunătățirea monitorizării SNMP. Utilizarea NSX Security Tags permite reacția în timp real la incidente de securitate și reconfigurarea automată a infrastructurii virtuale, dacă soluția Agentless detectează un program malware sau alte activități dăunătoare.

Kaspersky Security for Virtualization Agentless poate scana dispozitivele virtuale, atât online, cât și offline. Spre deosebire de soluțiile de securitate tradiționale, care pot scana VM-urile doar în timpul funcționării, această soluție personalizată este special creată pentru medii virtuale, ca să detecteze malware-ul din întreaga infrastructură.

”Dilema referitoare la performanță versus securitate datează din momentul în care soluțiile de virtualizare au devenit populare în companii. VMware și Kaspersky Lab oferă o rezolvare acestei dileme prin soluția Kaspersky Security for Virtualization Agentless cu VMware NSX”, spune Vitaly Mzokov Solution Business lead, Data Center & Virtualization Security la Kaspersky Lab. “Aceasta le oferă clienților o protecție avansată cu impact aproape zero asupra perfomanței și eficienței platformei. Nivelul de securitate pe care îl oferim atât pentru VMware NSX, cât și pentru VMware vShield Endpoint™, înseamnă că orice strategie IT și de securitate poate fi adaptată specificului nevoilor de business ale companiei.”

”Noi am folosit soluțiile VMware pentru virtualizare, beneficiind de automatizare complexă și de protecția oferită de rețeaua VMware NSX și de platforma de securitate pentru medii virtuale”, spune  Iurie Turcanu, Chief Technology Officer la e-Government Center din Republica Moldova. “Cu soluția de securitate de la Kaspersky Lab, adaptată perfect mediului nostru virtual, acum putem avea o protecție automatizată pentru fiecare dispozitiv virtual din infrastructură. În plus, impactul aproape zero asupra resurselor este esențial pentru a spori fiabilitatea centrelor noastre de date virtuale.”