Acasă Antivirus Kaspersky Lab își menține prima poziție în clasamentul anual TOP3

Kaspersky Lab își menține prima poziție în clasamentul anual TOP3

17
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Kaspersky Lab și-a depășit competitorii în clasamentul TOP3 produse pentru securitatea online, obținând primul loc pentru cel de-al patrulea an consecutiv, în testări independente realizate anul trecut.

Kaspersky Lab își menține prima poziție în clasamentul anual TOP3

Ținând pasul cu amenințările cibernetice tot mai complexe, produsele Kaspersky Lab s-au clasat de cele mai multe ori pe primele trei poziții, comparativ cu orice altă companie (90%), în teste realizate de laboratoare de cercetare independente,. Această cifră depășește de asemenea, performanțele companiei din anii precedenți și este cu 8% peste 2015.

Clasamentul TOP3, realizat de Kaspersky Lab, este o evaluare anuală a performanțelor companiilor de pe segmentul securității IT, obținute în cadrul unor teste independente. Produsele pentru utilizatori individuali și companii, care au fost supuse unor testări independente de-a lungul unui an, au fost comparate în clasamentul TOP3, iar furnizorii, clasați în funcție de protecția pe care o oferă împotriva amenințărilor cunoscute, necunoscute și a celor avansate.

La fel cum sugerează și numele, clasamentul TOP3 reunește primele trei companii cu cele mai bune scoruri, obținute de-a lungul unui an. Fiecare furnizor primește un scor bazat pe numărul de clasări în primele trei poziții pe care le-a primit în testări independente, raportat la numărul de teste la care a participat.

Metodologia este riguroasă și doar testele cu proceduri transparente și clare sunt luate în considerare pentru clasamentul final al fiecărui furnizor. Testele AV-Test și AV-Comparatives domină clasamentul, alături de cele realizate de laboratoare precum SELabs și VirusBulletin. Toate laboratoarele sunt recunoscute pentru transparență testelor efectuate și se bucură de încredere.

În 2016, Kaspersky Lab a participat la 78 de teste individuale, care analizau abilitatea de a proteja împotriva unor amenințări ca ransomware, exploit-uri, malware financiar, APT-uri, phishing și împotriva altor amenințări. Produsele companiei s-au clasat în top 3 în 70 din aceste teste. În plus, compania a obținut primul loc în 55 de teste, cu 35 mai multe decât cel mai apropiat competitor.

”Având în vedere că în 2017 am intrat în cel de-al douăzecilea an ca furnizor de servicii și produse de securitate cibernetică, prima poziție în evaluarea TOP3 confirmă eficiența soluțiilor noastre”, precizează Timur Biyachuev, Director și Anti-Malware Research la Kaspersky Lab. “Fiind bazate pe abordarea noastră față de amenințările curente și viitoare, care îmbină inteligența umană și tehnologia și pe care am denumit-o HuMachine, produsele noastre au demonstrat că pot proteja utilizatorii în  toate aspectele legate de viața digitală.”

Pentru a afla mai multe despre metodologia, procesul de testare și pentru a vedea întreaga listă a participanților la clasamentul TOP3 în 2016, vă rugăm să vizitați: https://media.kaspersky.com/en/TOP3_2016.pdf.