Kaspersky Lab își depășește competitorii, clasându-se pe primul loc în cadrul testărilor independente din anul 2015

Kaspersky Lab a ocupat primul loc în clasamentul Top3 securitate pe Internet, pentru al treilea an consecutiv, confirmând faptul că produsele sale oferă cea mai bună protecție împotriva amenințărilor cibernetice. Produsele Kaspersky Lab și-au asigurat mai multe poziții în Top 3 decât orice alt competitor, în cadrul testărilor independente din anul 2015, informează agora.ro.


Clasamentul TOP3, întocmit de Kaspersky Lab, evaluează performanțele a peste 100 de companii care au participat la diferite testări ale produselor pentru companii, utilizatori individuali, precum și ale celor pentru dispozitive mobile, pe parcursul anului. Au fost luate în considerare doar testele unor laboratoare recunoscute și independente, a căror metodologie este transparentă și clară – cum sunt AV-Comparatives, AV-TEST, Dennis Technology Labs sau MRG Effitas. Testele realizate în cadrul acestor programe evaluează toate tehnologiile de protecție împotriva amenințărilor cunoscute și necunoscute.

Kaspersky Lab își depășește competitoriiÎn TOP3 realizat de Kaspersky Lab, fiecare companie a primit un scor, pe baza numărului de dăți când a ocupat unul dintre primele locuri și a numărului de premii primite, raportat la numărul de teste la care a participat. Produsele Kaspersky Lab au participat la 94 de teste independente în 2015, ocupând primul loc la 60 dintre ele – cel mai bun rezultat din industrie. Produsele Kaspersky Lab au obținut, de asemenea, un procent mai mare de clasări în primele trei locuri decât orice altă companie – 82%.

“Informațiile noastre complexe de securitate IT, colectate timp de peste un deceniu, sunt motorul din spatele protecției endpoint pe care o dezvoltăm. În plus, expertiza noastră în tehnologie ne permite să furnizăm soluții de securitate pe mai multe niveluri, împotriva amenințărilor actuale, dar și să dezvoltăm tehnologii de generație viitoare, pentru a face față spectrului de amenințări de mâine. Faptul că ne aflăm pe primul loc în TOP3 din nou este dovadă că abordarea și caracteristicile produselor noastre oferă o protecție solidă și de încredere pentru utilizatorii individuali, întreprinderi mici și mijlocii și mari companii”, a declarat Nikita Shvetsov, Chief Technology Officer, Kaspersky Lab.

Printre companiile de securitate incluse în măsurătorile TOP3 se numără: Avast, AVG, Avira, Bitdefender, BullGuard, ESET, F-Secure, G DATA, Intel Security (McAfee), Microsoft, Panda, Sophos, Symantec, Trend Micro, etc. Testele incluse în scorul TOP3 au evaluat performanța soluților în detectarea și eliminarea programelor malware, securitatea pentru dispozitive mobile, produse anti-phishing și de control parental, printre altele.

Pentru a vedea lista completă de participanți în clasamentul TOP3 pe 2015 sau pentru a afla mai multe informații despre metodologia folosită, vă rugăm să vizitați pagina www.kaspersky.com/top3

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.