Acasă Antivirus Kaspersky Lab a primit distincția „Produsul Anului 2015” de la AV-Comparatives

Kaspersky Lab a primit distincția „Produsul Anului 2015” de la AV-Comparatives

14
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Dacă distincția pentru anul 2014 s-a dus către Bitdefender, pentru anul care tocmai s-a încheiat Kaspersky Lab a fost desemnat de către laboratorul de testare independent AV-Comparatives drept produsul anului 2015.


Distincţia a fost oferită în defavoarea principalului concurent de pe piaţă (Bitdefender), deși ambele produse au fost la egalitate perfectă în urma rezultatelor tuturor testelor comparative efectuate pe soluţiile antivirus pentru consumatori pe parcursul anului 2015. Deoarece Bitdefender a fost desemnat în 2014 drept produsul anului și în procedura de acordare a premiilor AV-Comparatives se impune ca, în caz de egalitate, un produs care a câștigat premiul în anul precedent nu îi este permis să câștige doi ani la rând, AV-Comparatives a hotărât ca distincția pe 2015 să fie acordată Kasperky Lab. 

Cele 21 de produse de securitate ce au participat la teste în anul 2015 și care au intrat în procesul de selectare a câștigătorului

Pentru procesul de selectare a câştigătorului, experţii AV-Comparatives au evaluat nivelul detecţiei programelor periculoase, eficienţa algoritmilor euristici, numărul de rezultate fals-pozitive, consumul de resurse al fiecărui produs în parte, modul cum este tratat de către antivirus un sistem infectat, eficienţa suitelor de securitate în cadrul unor scenarii din „viaţa reală” (Whole-Product „Real-World” Dynamic Protection), protecţia anti-phishing a produselor şi îndepărtarea programelor malware. 

Produsul Anului: Kaspersky Lab
Cele mai bine cotate produse: Avast, AVIRA, Bitdefender, Emsisoft, eScan și ESET
Toate distincţiile oferite de AV-Comparatives câştigătorilor pentru anul 2015 sunt:

Sursa: AV-Comparatives

Pentru mai multe detalii despre câştigătorii anului 2015, accesaţi AV Comparatives – Anti-Virus Comparative Sumary Report 2015 .