Kaspersky Free, disponibil la nivel global

Disponibil de un an și jumătate pentru utilizatorii din Rusia, Ucraina, Belarus, Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda și China, Kaspersky a anunțat lansarea oficială la nivel global a unui nou antivirus gratis.

Screen Shot 07 26 17 at 07.31 PM - Kaspersky Free, disponibil la nivel global

Kaspersky Free

Kaspersky Free, noul produs de securitate, este livrat fără opţiuni avansate cum ar fi controale parentale, protecţie VPN sau a tranzacţiilor desfăşurate online, dar beneficiază de motorul Kaspersky pentru scanare în timp real a mesajelor email şi fişierele accesate în timpul sesiunilor de navigare web, malware-ul detectat fiind izolat automat înainte de a infecta sistemul de operare.

Screen Shot 07 26 17 at 07.33 PM - Kaspersky Free, disponibil la nivel global

Potrivit companiei, noul antivirus gratis este livrat fără module adware care să bombardeze utilizatorii cu reclame, Kaspersky alegând să nu folosească acest mijloc de monetizare. În schimb, compania va folosi datele colectate pentru a îmbunătăţi capabilităţile de detecţie malware, de care beneficiază inclusiv utilizatorii plătitori licenţe Kaspersky.

Kaspersky Free este disponibil acum în Statele Unite, Canada și în mai multe țări din Asia-Pacific, dar va fi lansat și în alte regiuni ale globului în lunile următoare (vezi imaginea de mai jos).

Pasted image at 2017 07 26 11 51 AM - Kaspersky Free, disponibil la nivel global

Pentru a descărca Kaspersky Free, dar și alte produse gratuite lansate de Kaspersky Lab, accesați aici.

SURSA

DISTRIBUIE:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.