IObit Smart Defrag Pro 5.8 – Licență gratuită

IObit Smart Defrag este un program sigur, stabil și ușor de folosit, conceput pentru defragmentarea hard diskului și care oferă automat și inteligent cea mai înaltă performanță când vine vorba de defragmentare.

Cu noua generație a motorului de defragmentare ultra-rapid, Smart Defrag 5 nu doar că defragmentează hard diskurile utilizatorilor, dar și așează SSD pentru accelerarea vitezei de citire/scriere a hard diskului și creșterea durabilității acestuia.

Utilizatorii pot defragmenta cu ușurință fișiere de mari dimensiuni și pot consolida spațiile libere cu noua defragmentare Large File Defrag (defragmentare fișiere de dimensiuni mari) și Free Space Defrag (defragmentare stațiu liber) pentru o defragmentare mai eficientă.

Vă puteți bucura de asemenea cea mai bună experiență de jocuri cu funcția Game Optimize, inclusă în program.

What’s new in Smart Defrag v5.8.0 (ultima versiune) :

  • Supported Fast Defrag in Scheduled Defrag and Auto Defrag.
  • Fine-tuned UI for better user experience.
  • Updated multiple languages.
  • Fixed minor bugs.

IObit Smart Defrag Pro 5.8 - Licență gratuită

Pentru a beneficia de versiunea Pro, descărcați IObit Smart Defrag de aici (ultima versiune). După instalare, inserați în program serialul de mai jos:

E6CD3-A41D1-9740B-B90B9

Licența este valabilă până pe data de 29 mai 2018.

Acest site folosește și unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin aceste linkuri eu primesc un comision din partea retailerilor promovați. Pe tine nu te costă nimic în plus și poți susține acest site :-) Mulțumesc.