1. Home
  2. /
  3. Licențe Gratuite
  4. /
  5. IObit Malware Fighter 3.2 (Licență Pro 1 an de zile)

IObit Malware Fighter 3.2 (Licență Pro 1 an de zile)

IObit Malware Fighter este un produs de securitate performant care asigură detectarea și ștergerea în siguranță a infecțiilor severe, precum și protecție împotriva amenințărilor de tipul spyware, adware, troieni, keyloggers, bots, viermi și hijackers. Programul este dotat cu un sistem dual-core și cu o detectare euristică de malware care identifică și cele mai profunde infecții, eliminându-le sau mutându-le în carantină.

Programul are și protecție în timp real împotriva spyware, precum și update automat. IObit Malware Fighter PRO poate fi instalat fără probleme lângă antivirusul din calculator pentru o protecție sporită. Interfața programului este intuitivă și vine cu un mod de vizualizare deschis-închis, cu toate detaliile necesare. Programul are incluse și modulele startup guard, browser guard, network guard, file guard, cookie guard, process guard, USD Disk guard și Malicious action guard, pentru o protecție avansată.

Pentru a avea versiunea Pro (ultima versiune) cu licență gratuită 1 an de zile, descărcați IObit Malware Fighter 3.2 de aici, instalați-l apoi activați-l cu serialul de mai jos (Already have a code – License Code – Register Now):

971CC-7A3A2-F4D46-3F9A1

Licența este validă până pe data de 05.06.2016

DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *