IObit Malware Fighter PRO 2.5 (Licență gratuită 9 luni de zile)

IObit Malware Fighter PRO este un produs de securitate performant care asigură detectarea și ștergerea în siguranță a infecțiilor severe, precum și protecție împotriva amenințărilor de tipul spyware, adware, troieni, keyloggers, bots, viermi și hijackers. Programul este dotat cu un sistem dual-core și cu o detectare euristică de malware, care identifică și cele mai profunde infecții, eliminându-le sau mutându-le în carantină.

Programul are și protecție în timp real împotriva spyware, precum și update automat. IObit Malware Fighter PRO poate fi instalat fără probleme lângă antivirusul din calculator pentru o protecție sporită. Interfața programului este intuitivă și vine cu un mod de vizualizare deschis-închis, cu toate detaliile necesare. Programul are incluse și modulele startup guard, browser guard, network guard, file guard, cookie guard, process guard, USD Disk guard și Malicious action guard, pentru o protecție avansată. 

Cu puțin efort, IObit Malware Fighter PRO poate fi comparat cu Malwarebytes Anti-Malware, atât la protecție cât și la detecție și dezinfecție.

Pentru a avea acest program cu licență gratuită 9 luni de zile, instalați-l de aici, apoi activați-l cu serialul de mai jos (Activate Now – Enter License – Registration Now):

98DCC-83363-B4316-EDCAF

Licența este validă până pe data de 15.08.2015.

Un comentariu

  1. Multumesc pentru program,folosesc advance care de citiva ani si nam avut pina acum licenta la acest program dar cu siguranta il voi activa chiar acum.Foarte bune programele celor de la IObit,le am si pe telefon.Ozi buna tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.