Acasă Antivirus IObit Malware Fighter PRO 2.5 (Licență gratuită 9 luni de zile)

IObit Malware Fighter PRO 2.5 (Licență gratuită 9 luni de zile)

36
IObit Malware Fighter PRO este un produs de securitate performant care asigură detectarea și ștergerea în siguranță a infecțiilor severe, precum și protecție împotriva amenințărilor de tipul spyware, adware, troieni, keyloggers, bots, viermi și hijackers. Programul este dotat cu un sistem dual-core și cu o detectare euristică de malware, care identifică și cele mai profunde infecții, eliminându-le sau mutându-le în carantină.

Programul are și protecție în timp real împotriva spyware, precum și update automat. IObit Malware Fighter PRO poate fi instalat fără probleme lângă antivirusul din calculator pentru o protecție sporită. Interfața programului este intuitivă și vine cu un mod de vizualizare deschis-închis, cu toate detaliile necesare. Programul are incluse și modulele startup guard, browser guard, network guard, file guard, cookie guard, process guard, USD Disk guard și Malicious action guard, pentru o protecție avansată. 

Cu puțin efort, IObit Malware Fighter PRO poate fi comparat cu Malwarebytes Anti-Malware, atât la protecție cât și la detecție și dezinfecție.

Pentru a avea acest program cu licență gratuită 9 luni de zile, instalați-l de aici, apoi activați-l cu serialul de mai jos (Activate Now – Enter License – Registration Now):

98DCC-83363-B4316-EDCAF

Licența este validă până pe data de 15.08.2015.