IObit Malware Fighter 7 (Licență Pro 6 luni de zile)

IObit Malware Fighter este un produs de securitate care asigură detectarea și ștergerea în siguranță a infecțiilor severe, precum și protecție împotriva amenințărilor de tipul spyware, adware, troieni, keyloggers, bots, viermi și hijackers. Programul este dotat cu motoarele Anti-malware și Anti-ransomware de la IObit și cu motoarele Anti-virus și Anti-malware de la Bitdefender (trebuie activate după instalarea programului), care identifică și cele mai profunde infecții, eliminându-le sau mutându-le în carantină.

Screen Shot 05 25 19 at 05.41 PM - IObit Malware Fighter 7 (Licență Pro 6 luni de zile)
 

Programul are și protecție în timp real împotriva spyware, precum și update automat. IObit Malware Fighter poate fi instalat fără probleme lângă antivirusul din calculator pentru o protecție sporită. Interfața programului este intuitivă și vine cu un mod de vizualizare deschis-închis, cu toate detaliile necesare.

Programul are incluse și modulele startup guard, browser guard, network guard, file guard, cookie guard, process guard, USD Disk guard și Malicious action guard, pentru o protecție avansată.

Mai multe informații despre noua versiune IObit Malware Fighter obțineți de aici. Manualul de utilizare îl găsiți aici.
 
Pentru a avea versiunea Pro cu licență gratuită 6 luni de zile, descărcați noua versiune IObit Malware Fighter de aici, instalați-l, apoi activați produsul cu serialul de mai jos (clic pe Enter Code): 
53BFC-D1489-44463-22854

Condițiile ofertei:

  • Aceasta este o licență pentru un utilizator, numai pentru uz casnic.
  • Licența este valabilă până la 16 noiembrie 2019.
  • Obțineți upgrade-uri gratuite la versiunea 7.x pe durata licenței.
  • Nu există suport tehnic gratuit.
DISTRIBUIE:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.