IObit Malware Fighter este un produs de securitate care asigură detectarea și ștergerea în siguranță a infecțiilor severe, precum și protecție împotriva amenințărilor de tipul spyware, adware, troieni, keyloggers, bots, viermi și hijackers. Programul este dotat cu motoarele Anti-malware și Anti-ransomware de la IObit și cu motoarele Anti-virus și Anti-malware de la Bitdefender (trebuie activate după instalarea programului), care identifică și cele mai profunde infecții, eliminându-le sau mutându-le în carantină.

Programul are și protecție în timp real împotriva spyware, precum și update automat. IObit Malware Fighter poate fi instalat fără probleme lângă antivirusul din calculator pentru o protecție sporită. Interfața programului este intuitivă și vine cu un mod de vizualizare deschis-închis, cu toate detaliile necesare. Programul are incluse și modulele startup guard, browser guard, network guard, file guard, cookie guard, process guard, USD Disk guard și Malicious action guard, pentru o protecție avansată.

Mai multe informații despre noua versiune IObit Malware Fighter obțineți de aici. Manualul de utilizare îl găsiți aici.

Obit Malware Fighter este un produs de securitate care asigură detectarea și ștergerea în siguranță a infecțiilor severe, precum și protecție împotriva amenințărilor de tipul spyware, adware, troieni, keyloggers, bots, viermi și hijackers. Programul este dotat cu motoarele Anti-malware și Anti-ransomware de la IObit și cu motoarele Anti-virus și Anti-malware de la Bitdefender (trebuie activate după instalarea programului), care identifică și cele mai profunde infecții, eliminându-le sau mutându-le în carantină.

Pentru a avea versiunea Pro cu licență gratuită, descărcați ultima versiune IObit Malware Fighter de aici, instalați-l, apoi activați produsul cu serialul de mai jos (clic pe Enter Code): 

BFE4E-679AB-3BA05-8B154

Condițiile ofertei:

  • Aceasta este o licență pentru un utilizator, numai pentru uz casnic.
  • Licența este valabilă până la 15 iulie 2020.
  • Obțineți upgrade-uri gratuite la versiunea 7.x pe durata licenței.
  • Nu există suport tehnic gratuit.
  • Programul poate fi instalat și reinstalat cu reînregistrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.