IObit Malware Fighter 5 (Licență Pro)

IObit Malware Fighter este un produs de securitate care asigură detectarea și ștergerea în siguranță a infecțiilor severe, precum și protecție împotriva amenințărilor de tipul spyware, adware, troieni, keyloggers, bots, viermi și hijackers. Programul este dotat cu motorul Anti-malware de la IObit (v.5), cu un motor anti-ransomware și cu motoarele Anti-virus și Anti-malware de la Bitdefender (trebuie activate după instalarea programului), care identifică și cele mai profunde infecții, eliminându-le sau mutându-le în carantină.

Programul are și protecție în timp real împotriva spyware, precum și update automat. IObit Malware Fighter poate fi instalat fără probleme lângă antivirusul din calculator pentru o protecție sporită. Interfața programului este intuitivă și vine cu un mod de vizualizare deschis-închis, cu toate detaliile necesare. Programul are incluse și modulele startup guard, browser guard, network guard, file guard, cookie guard, process guard, USD Disk guard și Malicious action guard, pentru o protecție avansată.
Mai multe informații despre noua versiune obțineți de aici.
IObit Malware Fighter 5 (Licență Pro)
Pentru a avea versiunea Pro cu licență gratuită, descărcați noua versiune IObit Malware Fighter 5 de aici, instalați-l, apoi activați produsul cu unul din serialele de mai jos (Already have a code – License Code – Register Now):

38691-1AA05-4AE43-A0074 

Licența este validă până pe data de 25.10.2017

2A669-56C60-22104-FC074

Licența este validă până pe data de 23.12.2017
DISTRIBUIE ACEST ARTICOL:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.