Acasă Licențe Gratuite IObit Advanced SystemCare 8.2 (Licenţă PRO 1 an de zile)

IObit Advanced SystemCare 8.2 (Licenţă PRO 1 an de zile)

26
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Advanced SystemCare a fost conceput pentru a vă oferi o soluție de ultimă oră pentru a crește viteza computerului dvs. și pentru a-l păstra în starea de funcționare la performanță maximă, toate acestea prin repararea minuțioasă a erorilor de registre, curățarea de fișierele junk, problemele legate de confidențialitate, vulnerabilitate, defragmentarea hard diskului, creșterea vitezei conexiunii la internet, îndepărtare malware, protecție în timp real și multe alte instrumente eficiente de sistem și securitate.

Advanced SystemCare 8 vine cu o interfață mai atrăgătoare față de versiunea anterioară (personalizabilă), are incluse noi funcții importante, oferă o scanare îmbunătățită față de versiunea anterioară, se încarcă mai rapid și este foarte ușor de folosit.
Mai multe informaţii despre această versiune precum şi un ghid de folosire a acestui program, aflaţi accesând aici.

Pentru a avea versiunea PRO a programului cu licență gratuită 1 an de zile, introduceţi serialul de mai jos:

C1C38-10863-3C8EF-54194
Licența va fi validă până pe data de 21 mai 2016. Instalați IObit Advanced SystemCare 8.2 PRO de aici.