1. Home
  2. /
  3. Licențe Gratuite
  4. /
  5. IObit Advanced SystemCare 8 (Halloween Giveaway – Licenţă PRO)

IObit Advanced SystemCare 8 (Halloween Giveaway – Licenţă PRO)

Advanced SystemCare a fost conceput pentru a vă oferi o soluție de ultimă oră pentru a crește viteza computerului dvs. și pentru a-l păstra în starea de funcționare la performanță maximă, toate acestea prin repararea minuțioasă a erorilor de registre, curățarea de fișierele junk, problemele legate de confidențialitate, vulnerabilitate, defragmentarea hard diskului, creșterea vitezei conexiunii la internet, îndepărtare malware, protecție în timp real și multe alte instrumente eficiente de sistem și securitate.

Advanced SystemCare 8 vine cu o interfață atrăgătoare (personalizabilă), are incluse noi funcții importante, oferă o scanare îmbunătățită față de versiunea anterioară, se încarcă mai rapid și este foarte ușor de folosit.
Mai multe informaţii despre această versiune precum şi un ghid de folosire a acestui program, aflaţi accesând aici.

Pentru a avea versiunea PRO accesați pagina promoției (promoție specială de Halloween pe pagina lor de Facebook). Aveți șansa de a câștiga licențe pe 6 luni, 1 an, sau chiar licență pe viață la acest produs. Promoția este valabilă până pe data de 1 noiembrie 2015. Instalați IObit Advanced SystemCare 8.4 PRO de aici.

IObit Advanced SystemCare 8
DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *