Acasă Licențe Gratuite IObit Advanced SystemCare 17 – Licenţă PRO

IObit Advanced SystemCare 17 – Licenţă PRO

2503
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

IObit Advanced SystemCare a fost conceput pentru a crește viteza computerului dvs. și pentru a-l păstra în stare de funcționare la performanță maximă, toate acestea prin repararea minuțioasă a erorilor de registre, curățarea de fișierele junk, problemele legate de confidențialitate, vulnerabilitate, defragmentarea hard diskului, creșterea vitezei conexiunii la internet și multe alte instrumente eficiente de sistem și securitate.

Considerat printre cele mai bune programe de optimizare pentru Windows (vezi aici şi aici), IObit Advanced SystemCare 17 (noua versiune) vine cu o interfață atrăgătoare (personalizabilă), are incluse nenumărate funcții importante, oferă o scanare îmbunătățită față de versiunea anterioară, se încarcă mai rapid și este foarte ușor de folosit.

Mai multe informaţii despre program aflați de aici, iar un ghid de folosire găsiţi aici.

IObit Advanced SystemCare 17 - Licenţă PRO

Licență gratuită Advanced SystemCare 17 Pro

Pagină instalare produs

Cod de licenţă:

ED655-C71CC-A75BE-92504

Susțineți acest blog cumpărând produse IObit de aici. Mulțumesc!