1. Home
  2. /
  3. Software
  4. /
  5. IObit Advanced SystemCare 16 – Licenţă PRO

Software Big Sale - Up to 62% OFF

IObit Advanced SystemCare 16 – Licenţă PRO

IObit Advanced SystemCare a fost conceput pentru a crește viteza computerului dvs. și pentru a-l păstra în stare de funcționare la performanță maximă, toate acestea prin repararea minuțioasă a erorilor de registre, curățarea de fișierele junk, problemele legate de confidențialitate, vulnerabilitate, defragmentarea hard diskului, creșterea vitezei conexiunii la internet și multe alte instrumente eficiente de sistem și securitate.

Considerat printre cele mai bune programe de optimizare pentru Windows (vezi aici şi aici), IObit Advanced SystemCare 16 vine cu o interfață atrăgătoare (personalizabilă), are incluse nenumărate funcții importante, oferă o scanare îmbunătățită față de versiunea anterioară, se încarcă mai rapid și este foarte ușor de folosit.

Mai multe informaţii despre program aflați de aici (sau de aici), iar un ghid de folosire găsiţi aici.

Licență gratuită Advanced SystemCare 16 Pro

Pagină instalare produs

Valabilitate: 6 luni / 1PC

Coduri de licenţă:

438C1-44690-43E9D-8D71N

sau

9E5F1-A9FCD-CA6F7-B441N

IObit Advanced SystemCare 16 - Licenţă PRO

Susțineți acest blog cumpărând produse IObit de aici. Mulțumesc!

Bitdefender - Tough on threats, light on your system.

NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale, dar în unele articole sunt inserate linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertisements, but affiliate links are inserted in some articles. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Share

Citește și...