PROMO

Internet Explorer 11 Release Preview pentru Windows 7 este disponibil pentru descărcare

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL:

Acum câteva zile, Microsoft a lansat noul Internet Explorer 11 Release Preview pentru utilizatorii sistemului de operare Windows 7. Această nouă versiune nu aduce prea multe îmbunătățiri, dar în schimb oferă o viteză de navigare mai mare față de versiunile anterioare.

Microsoft se laudă că IE 11 este cu 9% mai rapid decât IE 10 și cu 30% mai rapid decât Chrome și Firefox. Poate cea mai importantă funcție adusă noii versiuni de Internet Explorer, este posibilitatea deschiderii de mai multe tab-uri fără a fi afectată performanța browserului. Microsoft încearcă de ceva timp schimbarea percepției proaste a majorității utilizatorilor precum că Internet Explorer este un browser neperformant, lansând un videoclip în care vrea să convingă utilizatorii că acest browser s-a schimbat de mult în bine.

În ciuda reputației proaste, conform ultimilor date furnizate de Net Aplication (august 2013), Internet Explorer are o cotă de piață de 57,6% pe segmentul desktop, față de Firefox cu 18,8% și Chrome cu 16%.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Descarcă Internet Explorer 11 Release Preview pentru Windows 7 de aici.


DISTRIBUIE ACEST ARTICOL:

Check Also

Hărțile atacurilor cibernetice în timp real

Zeci de mii de atacuri cibernetice sunt lansate în fiecare secundă. Zi de zi au loc …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.