FLASH DEALS

Heimdal Security: 80% reducere la achiziționarea aplicaţiei de securitate Heimdal PRO

Creată de o echipă de experți din domeniul securității, cu experiență relevantă în IT, Heimdal este o aplicaţie de top, scopul principal fiind de a te proteja de atacurile cibernetice atunci când eşti online. Softul folosește un motor avansat de scanare web, ce vă va feri de programele malware financiare (ransomware, banking trojans, exploits, atacuri de tip phishing etc.), păstrându-vă în siguranță documentele și datele confidențiale. 

Heimdal Security: 80% reducere la achiziționarea aplicaţiei de securitate Heimdal PRO

Principalele beneficii atunci când este folosită aplicația Heimdal:

  • Protejează sistemul de furtul de date online (nume de utilizator, parole, coduri PIN etc.), evitându-se astfel trimiterea lor pe servere controlate de infractorii cibernetici;
  • Protejează împotriva amenințărilor de tip cryptoware și ransomware;
  • Scanează traficul de internet, blocând automat accesul la site-urile periculoase și alte locații web (servere, bannere malițioase, pagini web infectate etc.), care pot instala malware sau pot fi utilizate ca gateway-uri pentru atacuri cibernetice;
  • Detectează și blochează automat programele malware avansate pentru a nu ajunge în sistem;
  • Verifică calculatorul de aplicațiile instalate neactualizate. Odată descoperite, aplicațiile vor fi actualizate automat de Heimdal, fiind aduse la zi.

Heimdal PRO este suplimentul perfect pentru orice produs antivirus, deoarece îmbunătățește puternic securitatea calculatorului personal. 

Heimdal Security: 80% reducere la achiziționarea aplicaţiei de securitate Heimdal PRO

Tehnologia din spatele produsului este acreditată de către Departamentul de Justiție din SUA, FBI și Europol, Heimdal Security fiind parte integrantă a investigațiilor în curs privind organizațiile criminale cibernetice din întreaga lume. Heimdal este folosit acum pentru protecția unui număr în continuă creștere de organizații din toată lumea, împotriva atacurilor cibernetice avansate.

HEIMDAL SECURITY – Online criminals hate us.
We protect you from attacks that antivirus can’t block.

Recognized by industry experts: Nominated for Anti-ransomware product of the year

Heimdal Security: 80% reducere la achiziționarea aplicaţiei de securitate Heimdal PRO

Heimdal PRO este compatibil cu orice mediu Windows, de la Windows 7 la Windows 10.

Compania Heimdal Security  sărbătorește venirea verii oferind utilizatorilor o reducere de 80% la achiziționarea aplicației Heimdal PRO (1an, 1PC). 

Aplicația poate fi achiziționată cu reducere de 80% de aiciOferta este valabilă până pe data de 15 iulie 2018 (inclusiv).

Important: Heimdal PRO protejează cu succes și împotriva celor mai recente atacuri ransomware.