Acasă Antivirus Heimdal Premium Security Home – 75% reducere

Heimdal Premium Security Home – 75% reducere

1692
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Aplicațiile Heimdal Home continuă să-și dezvolte capabilitățile de protecție și să detecteze viruși și malware înainte de a ajunge la computer. Create în 2011 de o echipă formată din experţi în domeniul securităţii din 3 ţări (Danemarca, România şi Marea Britanie), cu experiență relevantă în IT, aplicațiile Heimdal Home sunt de top, scopul principal fiind acela de a vă proteja de atacurile cibernetice atunci când sunteți online. Soluțiile Heimdal Home sunt proactive şi reactive, flexibile și eficiente, putând fi integrate fără probleme și lângă soluția de securitate existentă pentru a îmbunătăți protecția online. 

Heimdal Security are sediul central în Copenhaga, Danemarca și cu o prezență puternică în Scandinavia, precum și pe piețele din Marea Britanie, Germania, Olanda, Emiratele Arabe Unite și SUA. Produsele Heimdal Security sunt folosite în peste 10.000 de companii la nivel global.

Heimdal Security are sedii şi în România (Bucureşti şi Braşov).

Produsele Heimdal Home (pentru acasă) includ până la patru straturi de securitate cheie care vă vor proteja computerul în mod continuu: 

 • VectorN Detection
 • DarkLayer GUARD
 • X-ploit Resilience 
 • TTPC (Threat to Process Correlation)

Principalele beneficii atunci când sunt folosite aplicațiile Heimdal:

 • Protejează sistemul de furtul de date online (nume de utilizator, parole, coduri PIN etc.), evitându-se astfel trimiterea lor pe servere controlate de infractorii cibernetici;
 • Protejează împotriva amenințărilor de tip cryptoware și ransomware (vă avertizează/protejează și atunci când accesați un site care folosește script-uri de minare de criptomonedă);
 • Scanează traficul de internet, blocând automat accesul la site-urile periculoase și alte locații web (servere, bannere malițioase, pagini web infectate, etc.), care pot instala malware sau pot fi utilizate ca gateway-uri pentru atacuri cibernetice;
 • Detectează și blochează automat programele malware avansate pentru a nu ajunge în sistem;
 • Verifică calculatorul de aplicațiile instalate neactualizate. Odată descoperite, aplicațiile vor fi actualizate automat de Heimdal, fiind aduse la zi.

Pentru a menține utilizatorii la curent cu știrile despre securitatea informatică, Heimdal a inclus și un modul educațional în produs. Resursa se împarte în patru piste de învățare utile: „Cybersecurity for Beginners” (Securitate Cibernetică pentru Începători), „The daily security tip” (Sfatul zilnic de securitate), „Windows 10 Security Guide” (Ghidul de Securitate Windows 10) și „Cyber security glossary” (Glosar de termeni din domeniul securității cibernetice). 

Accesaţi şi blogul de securitate HEIMDAL SECURITY.

Aplicațiile Heimdal Home îmbunătățesc puternic securitatea calculatorului personal. Mai multe detalii despre produsele dezvoltate de Heimdal Security găsiți aici.

Tehnologia din spatele produselor Heimdal Home este apreciată de către Departamentul de Justiție din SUA, FBI și Europol, Heimdal Security fiind parte integrantă a investigațiilor în curs privind organizațiile criminale cibernetice din întreaga lume. Compania Heimdal Security a fost cumpărată în 2020 de către Marlin Equity Partners, firmă globală de investiții care gestionează un capital de peste 8.5 miliarde de dolari.

Acum puteți achiziționa Heimdal Premium Security Home (Thor Premium Home) cu o reducere de 75% (indiferent de durata licenței şi de numărul de dispozitive selectate), accesând acest link. Mai multe detalii despre produsul de securitate Heimdal Premium Security Home găsiți aici.

Heimdal Premium Security Home - 75% reducere

Reduceri de până la 60% la produsele de securitate Heimdal Home găsiți și aici.

NOTĂ: Am aplicat reducerea de 75% şi pentru produsele Heimdal Next-Gen Antivirus Home şi Heimdal Threat Prevention Home

Heimdal Premium Security Home - 75% reducere

Produsele dezvoltate de Heimdal Security sunt (pentru acasă): 

 • Heimdal FREE
 • Heimdal Next-Gen Antivirus Home
 • Heimdal Threat Prevention Home
 • Heimdal Premium Security Home (Thor Premium Home)

Heimdal Premium Security Home - 75% reducere (RECOMANDAT)

Soluțiile pentru mediul business sunt următoarele: