Acasă IT News Hărțile atacurilor cibernetice în timp real

Hărțile atacurilor cibernetice în timp real

674
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Zeci de mii de atacuri cibernetice sunt lansate în fiecare secundă. Zi de zi au loc atacuri pe Internet menite să afecteze site-uri și rețele, dar adesea este dificil de a vizualiza acest tip de activitate. Atacurile cibernetice sunt lucruri abstracte despre care auzim în timp sau după ce s-au întâmplat.

Hărțile atacurilor cibernetice în timp real

Mai multe hărți interactive, dezvoltate de mai multe companii de securitate cibernetică, afișează actualizări ale atacurilor cibernetice, împreună cu originea, tipul și ținta atacului la nivel mondial, în timp real. Hărțile oferă o reprezentare vizuală a tipului de atac care cauzează probleme pe internet, iar utilizatorii pot urmări atacurile cibernetice în timp real.

Atacurile sunt afișate cu linii colorate sau puncte (în funcție de hartă) care conectează sursa și ținta atacului. Diferite tipuri de atacuri sunt colorate în diverse culori.

Hărțile includ o multitudine de date cu privire la fiecare atac, cum ar fi numele organizației atacante și adresa de Internet, orașul și serviciul țintă, țările cele mai atacate precum și țările de unde provin majoritatea atacurilor.

1. Bitdefender Cyberthreat Real-Time Map

2. Kaspersky Cyberthreat Real-Time Map 

3. ThreatCoud Live Cyber Attack Threat Map

4. Fortinet Threat Map

5. FireEye cyber attack map

6. Digital Attack Map – Top daily DDoS attacks worldwide

7. Akamai Real-Time Web Monitor

8. SPAMHAUS Botnet Threat Map

9. LookingGlass Phishing/Malicious URL Map

10. Threat Butt Hacking Attack Map

11. Talos Spam and Malware Map

12. SonicWall Live Cyber Attacks Map

13. NETSCOUT Real-Time DDoS Attack Map

14. AV-ATLAS by AV-TEST

15. Sophos World-Class Threat Tracking