HackNet – Simulator hacking în timp real

Jocul HackNet, lansat de Steam și Humble Store în 2015, este un simulator hacking în timp real. Dezvoltat de Team Fractal Alligator, HackNet îți arată comportamentul hackerilor în viața reală, jocul conținând comenzi în Unix exact ca hack-urile reale.

Misiunea ta în acest joc este să urmezi instrucțiunile hackerului Bit, responsabil cu crearea celui mai intrusiv sistem de securitate de pe planetă, recent decedat și a cărui moarte nu ar fi fost un accident conform rapoartelor mass-media. Când el nu reușește să se conecteze la sistemul său timp de 14 zile, sistemul lui de securitate se activează, trimițând instrucțiuni automate pe e-mail unui utilizator. Ca utilizator, totul depinde de tine să scoți la suprafață misterele și să te asiguri că Hacknet-OS nu ajunge pe mâini greșite.

Disponibil pentru Windows, Mac și Linux, prețul acestui joc este de doar 9.99€.  


Hacknet Labyrinths, lansat pe 31 martie 2017, este continuarea lui Hacknet, și conține o nouă poveste care durează între 3 și 4 ore, aducând noi unelte, dar și pericole. Ca și în jocul original, interfața placută ochilor este completată de procesul realist de hacking.

Disponibil pentru Windows, Mac și Linux, prețul acestui joc este de doar 6.99€.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.