Acasă Diverse Google va oferi 40.000 de dolari producătorilor de filmulețe pe YouTube

Google va oferi 40.000 de dolari producătorilor de filmulețe pe YouTube

1
NOTĂ: Unele articole pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: Some articles may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Google anunță deschiderea unui hub pentru dezvoltatorii de proiecte în realitate virtuală și oferă între 30.000 și 40.000 de dolari pentru echipele care doresc să creeze astfel de conținut, scrie startupcafe.ro. Cei care trec de preliminarii vor lua parte la un boot camp de 3 zile (18-20 septembrie) și vor fi instruiți de creatori profesioniști de conținut în realitatea virtuală (VR) și regizori.

Aplicațiile sunt deschise până pe data de 6 august 2018 (AICI). În acest proiect se pot înscrie utilizatorii YouTube care au cel puțin 10.000 de abonați și regizorii independenți, potrivit unei postări pe blogul companiei. De asemenea, participanții trebuie să aibă peste 18 ani. Participanții vor fi selectați în funcție de calitatea prezentărilor lor și de fezabilitatea finalizării proiectelor în intervalul de trei luni.

Hub-ul se află în Londra și este al doilea de acest fel creat de Google (compania a deschis primul hub VR în urmă cu o lună în Los Angeles, Statele Unite).

Google va oferi 40.000 de dolari producătorilor de filmulețe pe YouTube