Home / Online / Google va oferi 40.000 de dolari producătorilor de filmulețe pe YouTube

Google va oferi 40.000 de dolari producătorilor de filmulețe pe YouTube

Google anunță deschiderea unui hub pentru dezvoltatorii de proiecte în realitate virtuală și oferă între 30.000 și 40.000 de dolari pentru echipele care doresc să creeze astfel de conținut, scrie startupcafe.ro. Cei care trec de preliminarii vor lua parte la un boot camp de 3 zile (18-20 septembrie) și vor fi instruiți de creatori profesioniști de conținut în realitatea virtuală (VR) și regizori.

Aplicațiile sunt deschise până pe data de 6 august 2018 (AICI). În acest proiect se pot înscrie utilizatorii YouTube care au cel puțin 10.000 de abonați și regizorii independenți, potrivit unei postări pe blogul companiei. De asemenea, participanții trebuie să aibă peste 18 ani. Participanții vor fi selectați în funcție de calitatea prezentărilor lor și de fezabilitatea finalizării proiectelor în intervalul de trei luni.

Hub-ul se află în Londra și este al doilea de acest fel creat de Google (compania a deschis primul hub VR în urmă cu o lună în Los Angeles, Statele Unite).

Google va oferi 40.000 de dolari producătorilor de filmulețe pe YouTube

CITEȘTE ȘI

Tony Northrup’s Dslr Book: How to Create Stunning Digital Photography (GRATUIT)

Cartea “How to Create Stunning Digital Photography”, scrisă în 2012 de fotograful Tony Northrup, este clasată …

Acest site se întreține exclusiv din publicitatea afișată. Acest site nu folosește publicitate agresivă de tip pop-up, reclame animate flash, reclame care acoperă site-ul și marchează conținutul de dedesubt, sau audio-video care se deschide automat, ci discretă și decentă.

 

De aceea, dacă folosiți un program de tip Adblock vă rog să-l dezactivați pentru programegratuitepc.com.

 

Mulțumesc pentru înțelegere!