Acasă Diverse Google va închide Picasa, serviciul de gestionare și editare foto

Google va închide Picasa, serviciul de gestionare și editare foto

18
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Serviciul de gestionare, vizualizare și editare a imaginilor Picasa reprezintă un element important în istoria Google. Totuși, după aproape 15 ani de existență, compania a decis că este momentul să renunțe la acest produs.

 

Anunțul a fost făcut pe vechiul blog Picasa Blog, iar motivul care a stat la baza acestei alegeri este dorința celor de la Google de a se concentra pe Google Photos. Astfel, potrivit thenextweb.com, începând cu 15 martie 2016 Picasa nu va mai fi disponibil. Totuși, utilizatorii își vor putea păstra albumele cu ajutorul serviciului înlocuitor, Google Photos.
Google va închide PicasaCei de la Google și-au justificat alegerea și și-au cerut scuze:
„Ne cerem scuze pentru neplăcerile pe care acestă tranziție le cauzează, dar vrem să vă asigurăm că facem acest lucru cu scopul de a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Google Photos este un serviciu nou și mai inteligent, care oferă o platformă mai bună…”.