Google se confruntă cu dificultăți tehnice

Multe din serviciile online Google au picat astăzi în multe țări, inclusiv în România. Servicii precum YouTube, Gmail, Google Meet, Hangouts, Google Maps, Google Calendar, până și asistentul vocal, au încetat să funcționeze pentru mulți utilizatori astăzi, 14 decembrie.

Compania încă se confruntă cu probleme pe un număr mare de platforme, inclusiv serviciul de apeluri video Google Meet sau Google Nest, precum și Nest Hub și Google Nest Mini.

Deocamdată nu se știe exact ce a provocat această cădere masivă a serverelor Google, care au afectat, de asemenea, Google Classroom și Google Maps.

DownDetector, serviciul care urmărește performanța serviciilor online, arată o creștere mare a reclamațiilor cu privire la toate serviciile Google din Marea Britanie, Europa continentală și părți ale Statelor Unite.

Potrivit site-ului, peste 23.000 de persoane s-au plâns în fiecare minut de faptul că Gmail nu funcționează, doar în Marea Britanie.

Conform datelor de la DownDector (datele sunt în timp real și se pare că încă mai sunt probleme în unele țări), multe persoane încă se confruntă cu dificultăți pe platforma de muzică YouTube. Potrivit Reuters, problemele au fost la nivel global. 

Google se confruntă cu dificultăți tehnice

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.