Acasă Diverse Google: Oamenii vor deveni hibrizi până în 2030

Google: Oamenii vor deveni hibrizi până în 2030

14
NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Oamenii vor deveni hibrizi până în 2030, susţine un expert Google. Creierul ne va fi invadat de nanoboţi la care vom apela pentru a ne îmbunătăţi performanţele. În viitorul apropiat, creierul oamenilor „va fi ajutat de implanturi Nanobot care va face din „hibrizi”, unii dintre cei mai mari gânditori ai lumii.

  
Ray Kurzweil, inventator și director de inginerie la Google, şi-a exprimat convingerea că în 2030 implanturile ne vor ajuta să ne conectăm direct la baze de date şi ne vor permite să ne selectăm informaţiile de care avem nevoie direct de pe internet. Mai mult, oamenii vor putea să îşi stocheze memoria şi să transfere informaţie pe net, informează The Independent.

Când vom putea accesa aceste baze de stocare a informaţiei online, cu ajutorul nanoboţilor, creierul nostru se va dezvolta, iar gândirea noastră va avea de câştigat, omul putând să raţioneze din ce în ce mai bine, a mai spus el.

Potrivit lui Ray Kurzweil va fi vorba despre o trecere, de la un tip de „hibrid de gândire biologică şi non-biologică”, iar până în 2040, gândirea omului va fi în cea mai mare parte non-biologică.

Kurzweil a fost recunoscut ca fiind unul dintre futurologii cei mai precişi. Din predicţiile pe care Kurzweil le-a făcut începând cu anii 1990, 86% au fost corecte.

El a prezis că mașinile de auto-conducere vor fi utilizate până la sfârșitul ultimului deceniu, de exemplu. Şi deşi s-a crezut că a greşit în această privinţă, tehnologia din prezent demonstrează că nu predicţia a fost eronată, ci va fi doar o chestine de timp până va fi implementată.

„Dacă aş fi spus în 2015, cred că ar fi fost corect, dar aceste maşini încă nu sunt la îndemâna oricui. Deci, chiar şi cele care au fost greșite (previziunile), au fost conceptual corecte”, a spus Kurzweil.