Acasă Diverse Google a lansat o aplicație care transformă telefonul în sabie laser „Star...

Google a lansat o aplicație care transformă telefonul în sabie laser „Star Wars”

11
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Cu trei zile înainte de lansarea oficială în cinematografe a filmului „Star Wars: The Force Awakens”, Google a lansat o aplicație care transformă telefonul mobil într-o sabie laser asemenea celor purtate de protagoniștii acestei saga de science-fiction, relatează AGERPRES.

Aplicația gratuită „Lightsaber Escape” prezintă un joc individual în care utilizatorul se transformă în cavaler Jedi și se apără de trupele inamice mișcând telefonul asemeni unei săbii laser.

Aplicația, care necesită utilizarea navigatorului Chrome al Google, folosește ecranul unui computer ca scenariu al jocului pe care îl calibrează la mișcările telefonului. Mișcând telefonul se obține efectul unei săbii laser asemenea celor folosite în „Star Wars”.

Scopul jocului este de a scăpa de dușmani folosind spada laser pentru apărarea de gloanțe, dar și pentru a le schimba direcția și a trage în adversar.

Aplicația face parte din preparativele noului lungmetraj „The Force Awakens” (Trezirea Forței), al șaptelea episod al seriei create de George Lucas, care a fost vizionat luni în avanpremieră dar a cărei lansare mondială va avea loc vineri 18 decembrie în cinematografele din lumea întreagă.