Google a lansat aplicația de chat Allo

Google a lansat aplicația de chat Allo pentru Android și iOS care se vrea a fi un concurent pentru Whatsapp, Facebook Messenger și Snapchat. Google Allo ajută utilizatorii să-și facă planuri, să găsească informații și să se exprime mai ușor în discuțiile cu prietenii.

Google a lansat aplicația de chat Allo

Câteva dintre caracteristicile și funcționalitățile Google Allo:

  • Smart Reply – Poți să răspunzi mai repede atunci când ești în mișcare, cu doar o atingere. Smart Reply poate sugera răspunsuri la fotografii și se îmbunătățește pe măsura ce este utilizat și se adaptează la stilul utilizatorului
  • Foto, emoji, stickere – Poți comunica în Allo desenând pe poze, prin emoji și text cu dimensiuni adaptabile, pachete cu stickere.
  • Google Assistant integrat în Allo – Nu mai trebuie să-ți întrerupi discuția pentru a căuta anumite lucruri. Poți obține răspunsuri din interfața Allo cu ajutorul Google Assistant: vreme, trafic, locuri, destinații, zboruri sau poți traduce fraze. Pentru a apela Google Assistant trebuie să tastezi @google în Allo.
  • Modul Icognito – Toate conversațiile sunt criptate în standarde precum Transport Layer Security (TLS). Există însă pentru Allo și modul Icognito, precum în broswerul Chrome. Conversațiile în modul Incognito sunt criptate “end-to-end” și au caracteristici suplimentare de confidențialitate, precum notificări discrete și mesaje care expiră.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.