1. Home
  2. /
  3. Online
  4. /
  5. GIVEAWAY: 500 de licențe premium pentru CyberGhost VPN 5, valabile 3 luni de zile

GIVEAWAY: 500 de licențe premium pentru CyberGhost VPN 5, valabile 3 luni de zile

În colaborare cu firma CyberGhost, provider de servicii de securitate online cu sediul în București din 2011 dar cu distribuție internațională, vă propunem un nou GIVEAWAY ce are ca premiu 500 de licențe Premium pentru o perioadă de 3 luni de zile pentru aplicația CyberGhost VPN 5.

CyberGhost VPN este o rețea virtuală privată (virtual private network), fiind în acest moment al 3-lea VPN la nivel mondial. VPN-ul  este folosit de obicei pentru a-ți permite să navighezi anonim pe internet prin ascunderea adresei IP și înlocuirea ei cu cea a serverului la care ai ales să te conectezi. CyberGhost deține în acest moment o rețea de peste 500 servere localizate în 31 de țări (inclusiv din România), marea majoritate fiind servere premium. 
 
Versiunea gratuită a aplicației oferă posibilitatea de a naviga anonim pe internet doar 3 oredeconectarea făcându-se automat după expirarea timpului, în timp ce versiunea premium oferă trafic nelimitat. Alte diferențe dintre versiunea gratuită și cea premium a aplicației le puteți găsi accesând aici, dar și pe pagina promoției. 

Pentru a putea avea acces la această promoție desfășurată până la sfârșitul lunii martie, sau până la epuizarea tuturor licențelor, accesați pagina de mai jos:
 
http://www.cyberghostvpn.com/en_us/campaign/programegratuitepc_march2015

Notă: Licențele obținute pot fi activate cel târziu până pe data de 31 martie 2015. 

UPDATE 03.03.2015: Prin bunăvoința echipei CyberGhost, au mai fost urcate încă 500 de licențe. Toți cei care nu au putut beneficia până acum de o licență premium pentru CyberGhost VPN 5, valabilă 3 luni de zile, o pot face acum. Mulțumesc! 

UPDATE 04.03.2015: Giveaway-ul s-a încheiat. Cele 1000 de licențe s-au dat în mai puțin de 48h. Mulțumesc echipei CyberGhost!

CyberGhost VPN 5,
DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *