În colaborare cu Heimdal Security, vă propunem un GIVEAWAY ce are ca premiu 1000 de licențe PRO pentru o perioadă de 6 luni de zile pentru aplicația Heimdal. Heimdal PRO este o aplicaţie de top, scopul principal fiind de a te proteja de atacurile cibernetice atunci când eşti online.

Prin cele 3 motoare ale sale – advanced malware protection (Malware Scanning + VectorN Detection*), traffic scanning (+ DarkLayer GUARDTM**), automatic and silent patching – sistemul utilizatorului este protejat împotriva amenințărilor cibernetice, aplicațiile sale sunt menținute la zi, iar site-urile pe care navighează sunt monitorizare împotriva atacurilor, păstrându-vă în siguranță documentele și datele confidențiale. 

Principalele beneficii atunci când este folosită aplicația Heimdal:

  • Protejează sistemul de furtul de date online (nume de utilizator, parole, coduri PIN etc.), evitându-se astfel trimiterea lor pe servere controlate de infractorii cibernetici;
  • Protejează împotriva amenințărilor de tip cryptoware și ransomware;
  • Scanează traficul de internet, blocând automat accesul la site-urile periculoase și alte locații web (servere, bannere malițioase, pagini web infectate etc.), care pot instala malware sau pot fi utilizate ca gateway-uri pentru atacuri cibernetice;
  • Detectează și blochează automat programele malware avansate pentru a nu ajunge în sistem;
  • Verifică calculatorul de aplicațiile instalate neactualizate. Odată descoperite, aplicațiile vor fi actualizate automat de Heimdal, fiind aduse la zi.

*VectorN Detection – analizează traficul de internet al utilizatorului pentru a identifica atacurile malware cunoscute dar și necunoscute, încă.

** DarkLayer GUARD – verifică dacă saiturile web pe care le vizitezi se găsesc în lista de site-uri malițioase stocate în baza de date Heimdal. Acest modul este cel care te protejează de atacurile de tip ransomware și împotriva scurgerilor de informații.

GIVEAWAY: 1000 de licențe Heimdal PRO, valabile 6 luni de zile

GIVEAWAY: 1000 de licențe Heimdal PRO, valabile 6 luni de zile 1

Heimdal PRO este suplimentul perfect pentru orice produs antivirus, îmbunătățind puternic securitatea calculatorului personal. Heimdal PRO este suplimentul ideal pentru orice antivirus și funcționează în toate mediile Windows (de la 7 la 10). 

Tehnologia din spatele produsului este acreditată de către Departamentul de Justiție din SUA, FBI și Europol, Heimdal Security fiind parte integrantă a investigațiilor în curs privind organizațiile criminale cibernetice din întreaga lume. 

HEIMDAL SECURITY – Online criminals hate us. We protect you from attacks that antivirus can’t block.

Recognized by industry experts:

Nominated for Anti-ransomware product of the year

GIVEAWAY: 1000 de licențe Heimdal PRO, valabile 6 luni de zile 2

 
Pentru a putea avea acces la acest GIVEAWAY accesați pagina de mai jos:
 
 
Giveaway-ul va fi disponibil până luni, 5 martie 2018. 
 
UPDATE 06. 03. 2018Giveaway-ul s-a încheiat. 
DISTRIBUIE:

Emsisoft Anti-Malware Home

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.