GIVEAWAY: 1000 de licențe Heimdal PRO, valabile 6 luni de zile

În colaborare cu Heimdal Security, vă propunem un GIVEAWAY ce are ca premiu 1000 de licențe PRO pentru o perioadă de 6 luni de zile pentru aplicația Heimdal. Heimdal PRO este o aplicaţie de top, scopul principal fiind de a te proteja de atacurile cibernetice atunci când eşti online.

Prin cele 3 motoare ale sale – advanced malware protection (Malware Scanning + VectorN Detection*), traffic scanning (+ DarkLayer GUARDTM**), automatic and silent patching – sistemul utilizatorului este protejat împotriva amenințărilor cibernetice, aplicațiile sale sunt menținute la zi, iar site-urile pe care navighează sunt monitorizare împotriva atacurilor, păstrându-vă în siguranță documentele și datele confidențiale. 

Principalele beneficii atunci când este folosită aplicația Heimdal:

  • Protejează sistemul de furtul de date online (nume de utilizator, parole, coduri PIN etc.), evitându-se astfel trimiterea lor pe servere controlate de infractorii cibernetici;
  • Protejează împotriva amenințărilor de tip cryptoware și ransomware;
  • Scanează traficul de internet, blocând automat accesul la site-urile periculoase și alte locații web (servere, bannere malițioase, pagini web infectate etc.), care pot instala malware sau pot fi utilizate ca gateway-uri pentru atacuri cibernetice;
  • Detectează și blochează automat programele malware avansate pentru a nu ajunge în sistem;
  • Verifică calculatorul de aplicațiile instalate neactualizate. Odată descoperite, aplicațiile vor fi actualizate automat de Heimdal, fiind aduse la zi.

*VectorN Detection – analizează traficul de internet al utilizatorului pentru a identifica atacurile malware cunoscute dar și necunoscute, încă.

** DarkLayer GUARD – verifică dacă saiturile web pe care le vizitezi se găsesc în lista de site-uri malițioase stocate în baza de date Heimdal. Acest modul este cel care te protejează de atacurile de tip ransomware și împotriva scurgerilor de informații.

GIVEAWAY: 1000 de licențe Heimdal PRO, valabile 6 luni de zile

Heimdal PRO este suplimentul perfect pentru orice produs antivirus, îmbunătățind puternic securitatea calculatorului personal. Heimdal PRO este suplimentul ideal pentru orice antivirus și funcționează în toate mediile Windows (de la 7 la 10). 

Tehnologia din spatele produsului este acreditată de către Departamentul de Justiție din SUA, FBI și Europol, Heimdal Security fiind parte integrantă a investigațiilor în curs privind organizațiile criminale cibernetice din întreaga lume. 

HEIMDAL SECURITY – Online criminals hate us.
We protect you from attacks that antivirus can’t block.

Recognized by industry experts:

Nominated for Anti-ransomware product of the year

 
Pentru a putea avea acces la acest GIVEAWAY accesați pagina de mai jos:
 
 
Giveaway-ul va fi disponibil până luni, 5 martie 2018. 
 
UPDATE 06. 03. 2018Giveaway-ul s-a încheiat. 

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.