Home / Software / Genie Timeline Home 10 (Promoție limitată – Licență gratuită)

Genie Timeline Home 10 (Promoție limitată – Licență gratuită)

Genie Timeline Home 10 este un instrument util ce previne pierderea datelor importante din calculator prin salvarea automată pe hard disk sau pe diferite medii de stocare externe. Această versiune este mai rapidă, mai bogată în opţiuni şi mai uşor de folosit. Se poate face backup cronologic pentru o gamă largă de date, iar dvs. nu veţi simţi că rulează.

Programul ocupă puţin spaţiu şi este uşor de folosit.  În doar 3 paşi, Genie Timeline este setat pentru a lucra pe cont propriu, fără să mai fie nevoie de intervenţia dvs. Instalaţi, configuraţi în funcţie de necesităţi şi gata! 

Genie Timeline Home 10 (Promoție limitată - Licență gratuită)
Pentru a primi o licență gratuită pentru acest program accesați pagina promoțieiGenie Timeline Home 10 poate fi descărcat și de aici – recomandat (linkul de descărcare va fi prezent și în e-mail, dar evitați descărcărcarea programului de instalare SOS), instalați-l și inserați în program (Product Info  –> Enter Serial Number) codul primit prin e-mail (codul este același pentru toată lumea – GTH1-05C0123E9E2A1E26C9). Promoția este limitată.

CITEȘTE ȘI

Steganos Online Shield VPN – Protejează identitatea online prin criptarea conexiunii la Internet (Promoție limitată – Licență gratuită 1 an de zile)

Steganos Online Shield VPN protejează identitatea online prin criptarea conexiunii la Internet. Programul reușește să realizeze …

Acest site se întreține exclusiv din publicitatea afișată. Acest site nu folosește publicitate agresivă de tip pop-up, reclame animate flash, reclame care acoperă site-ul și marchează conținutul de dedesubt, sau audio-video care se deschide automat, ci discretă și decentă.

 

De aceea, dacă folosiți un program de tip Adblock vă rog să-l dezactivați pentru programegratuitepc.com.

 

Mulțumesc pentru înțelegere!