Acasă Licențe Gratuite Genie Timeline 10 Home Edition – Licență gratuită

Genie Timeline 10 Home Edition – Licență gratuită

596
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Genie Timeline 10 Home Edition este un instrument util ce previne pierderea datelor importante din calculator prin salvarea automată pe hard disk sau pe diferite medii de stocare externe. Această versiune este mai rapidă, mai bogată în opţiuni şi mai uşor de folosit. Se poate face backup cronologic pentru o gamă largă de date, iar dvs. nu veţi simţi că rulează.

Programul ocupă puţin spaţiu şi este uşor de folosit. În doar 3 paşi, Genie Timeline este setat pentru a lucra pe cont propriu, fără să mai fie nevoie de intervenţia dvs. Instalaţi, configuraţi în funcţie de necesităţi şi gata!

Accesați pagina promoției pentru a primi o licență gratuită pentru Genie Timeline 10 Home Edition. După completarea formularului, verificați e-mailul. Promoția este limitată.

Genie Timeline 10 Home Edition - Licență gratuită

NOTĂ:

  • Obțineți o licență pe viață (1 utilizator) pentru uz casnic;
  • Actualizările programului nu sunt disponibile gratuit;
  • Suportul tehnic gratuit nu este disponibil;
  • Poate fi reinstalat dacă utilizați programul pe același computer.

77% reducere la produsele Genie9

NOTĂ: Această ofertă este disponibilă doar pentru o perioadă limitată de timp!