G DATA Software: IMWorld este o bună oportunitate de a cunoaște potențiali clienți noi în fiecare an

Cunoscut pentru că a creat primul software antivirus din lume, G DATA a intrat pe piața românească din 2009, când a fost lansat oficial la CERF, unde a întâlnit primii colaboratori și clienți români.

G DATA Software AG este o companie germană de software care se concentrează pe soluții de securitate pentru computere. Compania a fost fondată în 1985 și este situată în Bochum. Compania oferă mai multe produse de securitate care sunt destinate utilizatorilor de acasă și pieței de afaceri.

“În România, avem o echipă mică cu 9 ani de experiență în vânzarea, instalarea și gestionarea soluțiilor G DATA. Avem tot sprijinul părții germane care ne ajută cu pregătirea, suportul tehnic, know-how. Clienții români doresc parteneri fiabili, doresc să fie tratați prompt și serios. Problemele financiare îi forțează uneori să aleagă soluții mai puțin eficiente decât să cerceteze și să asculte sfatul specialiștilor din domeniul securității. Mai multă publicitate online nu garantează o soluție mai bună “, a declarat Costin Pecingina – Country General Manager la Global Data Security, distribuitor oficial G DATA Software în România și Republica Moldova.

Concurenții sunt toți furnizorii de soluții antivirus de pe piață, dar rămân la ceea ce știu și întotdeauna încearcă să mențină seriozitatea germană tipică, calitatea soluțiilor, inovația continuă a tehnologiilor incluse și recomandările excelente ale organizațiilor independente de testare.

G DATA se numără printre puținele companii prezente în toate edițiile IMWorld. De la prima ediție din 2012, compania germană a câștigat încrederea clienților și partenerilor săi la eveniment.

“IMWorld este o ocazie bună de a cunoaște potențiali clienți noi în fiecare an, să le prezentăm ultimele soluții G DATA și să creștem vizibilitatea mărcii. Clienții vechi și partenerii care sunt deja conștienți de calitățile soluțiilor noastre nu pierd oportunitatea de a ne vizita “, a concluzionat Costin Pecingina.

IMWorld

Despre G DATA Software AG

Securitatea IT a fost inventată în Germania: G DATA Software AG este pionier în industria de antivirus. Au trecut mai bine de 30 de ani de când compania, fondată în Bochum în 1985, a dezvoltat primul program de combatere a virușilor. La momentul actual, G DATA este unul dintre cei mai importanți producători de soluții de securitate IT din lume.  

Rezultatele testelor demonstrează că securitatea IT “Made in Germany” oferă utilizatorilor de Internet cea mai bună protecție posibilă. Stiftung Warentest a testat produsele de securitate pe Internet încă din 2005. În toate cele 9 teste desfășurate între 2005 și 2016, G DATA a dovedit cea mai bună detecție. În testele comparative efectuate de AV-Test, soluțiile G DATA au demonstrat, cu regularitate, cele mai bune rezultate în detecția programelor malware. La nivel internațional, G DATA Internet Security a fost premiată drept cea mai bună suită de securitate de către publicațiile independente – în țări precum, Australia, Austria, Belgia, Franța, Italia, Olanda, Spania și Statele Unite.  

Gama de produse include soluții de securitate pentru utilizatori casnici și pentru companii mici, medii și mari. Soluțiile de securitate G DATA sunt disponibile în peste 90 de țări din întreaga lume.

G DATA este solution partner Microsoft Cloud in Germany, iar odată cu începerea proiectului, G DATA va fi singurul dintre furnizorii de soluţii antivirus, ce va fi reprezentat de o soluţie, Managed Endpoint Security, adaptată în mod special pe arhitectura Azure.

NOTĂ: Acest blog nu conține advertoriale (articole plătite). În schimb, o mică parte din articolele existente conțin linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând (software) prin aceste linkuri. Mulțumesc!